Sociální sítě
Nahoru

Značky Prada a Adidas představily první kousky ze své spolupráce

Dvě velmi známé módní značky se rozhodly pro nečekanou spolupráci a po týdnech očekávání konečně zveřejnily první várku produktů, které se chlubí oběma logy.

Značky tak dokazují, jak to vypadá, když vezmete klasickou streetovou značku a opatříte ji známkou „Made in Italy“. V první vlně společnosti představily novou verzi ikonické tašky Prada Bowling Bag a taktéž inovované boty Adidas Superstar – oba kousky v oblíbené černobílé kombinaci.

Výroba tašky i bot probíhá v Itálii, a to podle nejvyšších standardů, které jsou značce Prada vlastní. Jak na teniskách, tak i na tašce najdete loga Prady i Adidasu.

Této exkluzivní sady bude vyrobeno pouze 700 kusů a objeví se třeba na webových stránkách obou značek a taktéž v několika vybraných buticích. Další výsledky spolupráce by se měly objevit i později. Co na podobnou spolupráci říkáte? Dává to smysl?

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.