Sociální sítě
Nahoru

Rozšířená nabídka zákusků v pekařství PAUL

Odpočiňte si na chvíli od nakupování a úklidu a zamiřte do některé z poboček francouzského pekařství PAUL. Ochutnejte letošní novinku Éclair Paris Brest z křehkého odpalovaného těsta s mandlovým krémem, křupavými plátky mandlí a praženými mandlemi v cukru. Dominantní chuť mandlí se skvěle snoubí s lehkostí odpalovaného těsta.

Tento zákusek vznikl téměř před sto lety – v roce 1910 byl poprvé upečen na počest cyklistického závodu Paříž – Brest – Paříž. Ve Francii se s ním můžete setkat i v podobě věnečku, v pekařství PAUL zvolili formu oblíbených Éclairů, které zákazníci milují. Éclair znamená francouzsky „záblesk“ a pokud ho ochutnáte, zmizí ve vás skutečně rychlostí blesku.

Předvánoční stres může někdy oslabit vaši imunitu a nachlazení na sebe nenechá dlouho čekat. Příjemným a lahodným způsobem, jak imunitu posílit, je adventní Čaj z čerstvého zázvoru s medem a citronem. Stejně dobře bude chutnat z kelímku se sezonním dekorem jako z termohrnku, který si můžete u nás koupit nebo přinést vlastní. V takovém případě vám navíc zpříjemníme den 10% slevou – PAUL i tímto způsobem bojuje proti zbytečnému používání jednorázového nádobí.

Přemýšlíte nad dárkem pro kolegy, přátele nebo třeba pro tchyni? Zkuste to letos s tradičními Makronkami ve speciálním vánočním balení.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.