Sociální sítě
Nahoru

Rozšířená nabídka zákusků v pekařství PAUL

Odpočiňte si na chvíli od nakupování a úklidu a zamiřte do některé z poboček francouzského pekařství PAUL. Ochutnejte letošní novinku Éclair Paris Brest z křehkého odpalovaného těsta s mandlovým krémem, křupavými plátky mandlí a praženými mandlemi v cukru. Dominantní chuť mandlí se skvěle snoubí s lehkostí odpalovaného těsta.

Tento zákusek vznikl téměř před sto lety – v roce 1910 byl poprvé upečen na počest cyklistického závodu Paříž – Brest – Paříž. Ve Francii se s ním můžete setkat i v podobě věnečku, v pekařství PAUL zvolili formu oblíbených Éclairů, které zákazníci milují. Éclair znamená francouzsky „záblesk“ a pokud ho ochutnáte, zmizí ve vás skutečně rychlostí blesku.

Předvánoční stres může někdy oslabit vaši imunitu a nachlazení na sebe nenechá dlouho čekat. Příjemným a lahodným způsobem, jak imunitu posílit, je adventní Čaj z čerstvého zázvoru s medem a citronem. Stejně dobře bude chutnat z kelímku se sezonním dekorem jako z termohrnku, který si můžete u nás koupit nebo přinést vlastní. V takovém případě vám navíc zpříjemníme den 10% slevou – PAUL i tímto způsobem bojuje proti zbytečnému používání jednorázového nádobí.

Přemýšlíte nad dárkem pro kolegy, přátele nebo třeba pro tchyni? Zkuste to letos s tradičními Makronkami ve speciálním vánočním balení.

Více z rubriky Gastro

  • Nový wellness hotel Chalupa v srdci Šumavy

    Šumava je pohoří, které má milovníkům přírody a sportu vždy co nabídnout. Tak je to i v obci Prášily, kde nedávno...

    Marek Zelený11.2.2020
  • Personifikovaná lahev Fernet Stock

    Velká porce lásky v litrovém balení s vlastním veršem či věnováním nadělá spoustu radosti. Tradiční likér Fernet Stock můžete nechat prostřednictvím...

    Marek Zelený7.2.2020
  • Valentýnský Dubliner pro zamilovaný pár

    Valentýn naladěný na jemnou romantickou notu podtrhne vždy jemná irská whiskey Dubliner, stejně jako o poznání jemnější likér na bázi irské...

    Jan Pešek5.2.2020
  • Vína z Kanady: Henry of Pelham

    Dalším, kdo se rozhodl ozvláštnit tuzemskou scénu s víny o opravdový unikát, se stala společnost Best Drink. Vsadila paradoxně na dlouhá léta...

    Jan Pešek5.2.2020
  • První limitovaná edice Makerˈs Mark

    Je to vůbec poprvé co legendární desetiletka z Kentucky Makerˈs Mark odhalila limitovanou edici lahví. Svým konceptem ztvárnění vychází ze zdařilého...

    Marek Zelený5.2.2020
  • Byznys obědy bez kompromisů

    Od pondělí do pátku je standardní dopolední otázkou na všech pracovištích, kde poobědvat. Pracujete-li v centru Prahy, máte štěstí. Existuje totiž...

    Jan Pešek4.2.2020
  • Sladké srdce pro dva

    Ve francouzském pekařství PAUL připravili letos na svátek zamilovaných limitovanou edici sladkých zákusků, které potěší nejen žaludek, ale také oči obdarovaného....

    Jan Pešek4.2.2020
  • Tamilské kari láká náročné

    Kari je původně tamilský pokrm připomínající ragú nebo možná blíže pojmenovaný eintopf. Jedná se o malé kousky surovin (masa, ryb nebo...

    Jan Pešek3.2.2020
  • Nemléko nabízí rostlinné alternativy

    Mladá česká firma Nemléko přišla s úderem nového roku hned s několika novinkami. Během ledna rozšířila své portfolio o ovesné Nemléko...

    Marek Zelený3.2.2020
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.