Sociální sítě
Nahoru

Kouzlo ručně psaného vzkazu na láhvi

Láhev luxusního šampaňského či kvalitní skotské whisky je dárek, který umí udělat z každého okamžiku speciální příležitost k oslavě. Přidání ručně psaného věnování, přání či vzkazu učiní láhev nejenom originální, ale hlavně vysoce osobní záležitostí. Vyberte si své oblíbené šampaňské MUMM či whisky Chivas Regal a o ostatní se postará profesionální kaligrafka, která vybrané litery přenese na láhev. Whisky lze navíc doplnit o kaligrafii na zapečetěné stužce.

Personalizovaný dárek je pro obdarovaného více než jen milé gesto, je symbolem osobního pouta i důkazem, jak moc je pro vás daná osoba důležitá. Krátký vzkaz či poděkování, ručně vyvedené na skle, vytvoří z láhve prémiového alkoholu nezapomenutelnou připomínku výjimečné události i unikátní kousek do sbírky. Nechte písmo mluvit za vás.

Zvolte si láhev z nabídky MUMM nebo Chivas Regal a napište text o délce 5-6 slov do maximální výše 80 znaků. O ruční přenesení na láhev ve zlaté, resp. stříbrno-zlaté barvě se postará talentovaná písmomalířka, grafická designérka a typografka Petra Dočekalová, která spolupracuje s předními pražskými restauracemi a podniky, pro než píše svým autorským písmem nabídkové cedule a nápisy. V případě whisky doplňuje vybraná 2-3 slova na láhvi stužka s textem až do délky 25 znaků, upevněná na láhev luxusní zlatou pečetí.

Nejenom ženám, ale i mužům, kteří ocení prvotřídní šampaňské, udělá radost láhev francouzské značky MUMM s ikonickou červenou stuhou. Jiskrné šampaňské avantgardního domu G.H.MUMM povyšuje kvalitu, styl a zážitek a posouvá je daleko za hranice tradičního. Vybrat si můžete ze suchých variant Brut – vlajkového MUMM Cordon Rouge nebo Le Rosé v populárním růžovém provedení; či pro příznivce sladkých vín ve variantě MUMM Demi-Sec. Samozřejmostí jsou sety s dárkovými boxy, ale také exkluzivní sabrage set se šavlí, který zážitek ze šampaňského učiní nezapomenutelným.

Pravá skotská whisky Chivas Regal potěší milovníky výjimečné chuti a jedinečného stylu. Domovem této vícedruhové míchané sladové whisky je nejstarší palírna Skotské vysočiny Strathisla Distillery, fungující již od roku 1786. Pečeť a ručně psaný vzkaz můžete zanechat na ikonické Chivas Regal 12YO, prémiové Chivas Regal 18YO nebo na nové patnáctileté Chivas Regal XV, která svůj vytříbený charakter získává dozráváním v nejvíce ceněných sudech po výběrových koňacích z francouzské oblasti Grande Champagne. Pro opravdové znalce jsou v nabídce ultraprémiové láhve z kolekce Chivas Regal Ultis a Chivas Regal 25YO.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.