Sociální sítě
Nahoru

Jak se vám líbí spolupráce značek Dior a Air Jordan?

Spolupráce společností Air Jordan a Dior obletěla celý svět. Nové tenisky, které byly představeny na módní přehlídce značky Dior v Miami, budou historicky nejluxusnějším provedením tenisek Air Jordan.

Za návrhem stojí mimo jiné Kim Jones, který pro značku Dior pracuje jako hlavní návrhář zatím jen zhruba rok a půl, ale už i tak se mu podařilo vytvořit mnohé zajímavé kousky. Jedním z posledních je právě propojení známé prémiové francouzské značky s neotřelým pouličním stylem z USA.

Také Air Jordan má důvod k oslavám. Letos totiž slaví 35 let své existence a není divu, že v rámci tohoto půlkulatého výročí spatřilo světlo světa nejluxusnější provedení ikonických tenisek z jejich produkce.

Tenisky nabídnou bílo-šedé barevné provedení a objeví se na nich i typický monogram, který je značce Dior vlastní. Na teniskách můžeme vidět i propojení názvů Air Jordan a Dior – AIR DIOR.

Jejich výroba bude probíhat v Itálii a do prodeje půjde údajně jen tisíc párů. Každý z nich bude mít cenovku 2000 dolarů, což je v přepočtu zhruba 46 tisíc korun. První zájemci se těchto tenisek dočkají začátkem dubna příštího roku.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.