Sociální sítě
Nahoru

Hotel Savoy je nejlepším butikovým hotelem českých hor

Hotel Savoy ve Špindlerově Mlýně se stal nejlepším butikovým „lyžařským“ hotelem českých hor za rok 2019. Prestižní ocenění získal od společnosti World Ski Awards, která již sedm let vybírá nejlepší hotely v lyžařských areálech. Těch je na celém světě více než dva a půl tisíce, když dohromady nabízejí přes 6 milionů hotelových lůžek. Výsledky nezávislé ankety byly vyhlášeny koncem listopadu v rakouském Kitzbühelu.

Získat toto prestižní ocenění je mimořádný úspěch a nám se to podařilo obhájit již popáté. Přestože naším prvořadým cílem jsou spokojení hosté, titul nejlepšího butikového hotelu v českých horách je pro nás velkou ctí. A také závazkem, abychom naše služby stále udrželi na špičkové úrovni,“ komentuje ocenění výkonný ředitel společnosti Asten Hotels Jiří Gajdošík, který má hotel Savoy na starosti.

Hotelová skupina Asten Hotels provozuje tři hotely v Praze na Malé Straně a hotel Savoy ve Špindlerově Mlýně. Na příští rok chystá otevření nově zrekonstruovaného hotelu Westend opět ve Špindlerově Mlýně.

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.