Sociální sítě
Nahoru

Do Česka míří unikátní luxusní organická kosmetika YAGE

Milovníci luxusní organické kosmetiky se dočkali. Na trh vstupuje nová značka YAGE (čte se „jaché“), pro niž je charakteristická vysoká koncentrace účinných látek, inspirace propracovaným korejským systémem péče o pleť, využití účinků aromaterapie a holistického přístupu k tělu a duši.

Produkty YAGE jsou samozřejmě veganské (až na nezastupitelný včelí med a vosk u vybraných produktů) a nejsou testovány na zvířatech, suroviny pro ně jsou získávány od prověřených dodavatelů po celém světě s ohledem na životní prostředí a jeho zdroje. V recepturách se uplatňují důmyslné kombinace vitamínů, vzácných olejů, minerálů a rostlinných výtažků, a především bioaktivních látek tak, aby pleť získala optimální zdraví a vitalitu.

V produktech YAGE naleznete množství drahocenných ingrediencí, jako jsou acai, zelená káva, skvalan, kukui, pupalka dvouletá, mokřadka, papája, cacay, kamélie, granátové jablko, murumuru, argánie trnitá, marula, kurkuma, heřmánek modrý, mannan, bukuchiol, copaiba, geránium, ylang-ylang, smil, neroli, růže, bambucké máslo, řasy, plankton, vitamín C, koenzym Q10, retinol, lékořice, aloe vera, quillaja (mydlokor), jablko, cukrová třtina, hroznové víno, citron, sléz, máta peprná, prvosenka jarní, kontryhel, rozrazil, meduňka, zelený čaj, přeslička, lupina peptidy, myrha, sancha inchi, santalové dřevo, borůvkový prášek, růžový a zelený francouzský jíl, bílý kaolín, podmáslí, ovesná mouka, jogurt, okvětní lístky měsíčku, neem (zederach), drahokamy a další.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.