Sociální sítě
Nahoru

Jak si osmiletý Ryan Kaji vydělal za letošek 26 milionů dolarů?

Je mu teprve osm let, ale už v tomto věku vydělává tolik, co někdo nevydělá ani za celý život. Jmenuje se Ryan Kaji a pochází z USA. Jeho práce? Natáčí vide na YouTube.

Ryan Kaji se umístil na první příčce nejlépe vydělávajících youtuberů. Za rok 2019 vydělal celkem 26 milionů dolarů (v přepočtu zhruba 600 milionů korun). O tom se může nechat zdát i velmi vysoce postaveným manažerům nebo mnohým podnikatelům.

Oproti loňskému roku si vydělal o celé čtyři miliony dolarů víc a vzhledem k tomu, že je mu „už“ osm let, pojmenoval svůj YouTube kanál trochu dospělejším názvem z Ryan ToysReview na Ryan’s World. Na jeho stránce najdete nejrůznější recenze hraček a další zajímavé věci pro děti.

Podobných dětí, jako je Ryan, je na YouTube daleko víc a někteří z nich se také umístili v první desítce nejlépe vydělávajících youtuberů. Na třetí příčce například pětiletá Mexičanka. Máte doma dítě? Popadněte kameru a začněte pořádný business.

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.