Sociální sítě
Nahoru

Deset neoblíbenějších světových atrakcí roku 2019

Prestižní cestovatelský server zveřejnil 10 nejvíce rezervovaných cestovatelských atrakcí roku 2019. Třeba vás tento žebříček bude inspirovat pro vaše další cesty a jednu z těchto světových krás navštívíte.

Již druhým rokem po sobě zaujímá první příčku tohoto žebříčku římské Koloseum. Těsně za ním se umístilo muzeum Louvre v Paříží a Vatikán v Římě. Možná jeden z dárků, který dnes objevíte pod stromečkem, bude právě zájezd na jedno z těchto míst a pokud ne, inspirujte se pro příští rok.

Žádnou z těchto atrakcí byste si neměli nechat ujít. Navíc když žebříčku dominují hlavně evropské turistické cíle, které nejsou z Česka až tak vzdálené. I přes to do žebříčku přibyly dvě americké atrakce oproti loňskému roku. Jedna z nich však také z žebříčku zmizela. Jednalo se o most Golden Gate Bridge, který se loni umístil na sedmé příčce, ale letos v top desítce vůbec není.

Nejvíce rezervované atrakce roku 2019:

1. Koloseum (Itálie)

2. Louvre Museum (Francie)

3. Vatikán (Itálie)

4. Socha Svobody (USA)

5. Eiffelova věž (Francie)

6. Chrám Sagrada Família (Španělsko)

7. Francouzská čtvrť v New Orleans (USA)

8. Dům Anny Frankové (Nizozemí)

9. Vyhlídková plošina na Willis Tower v Chicagu (USA)

10. Náměstí Svatého Marka v Benátkách (Itálie)

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.