Sociální sítě
Nahoru

Potkejte se s unikátními kousky aut v pražské Ruzyni

Radek Pokorný je známým developerem, ale také milovníkem starých aut. Jeho sbírka čítá na 150 klasických aut, která byla několik let schovaná v obchodním centru Premium Outlet Prague Airport. Nyní ji představuje veřejnosti.

Pro někoho je to jen dopravní prostředek, který jej dostane z bodu A do bodu B. Pro jiné je to zase výborná příležitost k investici. Pokud se vám podaří dostat nějaký unikátní kousek, můžete se během několika let těšit na několikanásobné zhodnocení.

Sběratel Radek Pokorný tak v nově otevřených prostorech ukazuje veřejnosti unikátní sbírku, ve které nechybí ani legendární Aston-Martin DB2/4 Mk III., Maserati Indy či velká sbírka různých modelů značky Porsche.

Ať už budete mít cestu kolem, nebo zde pojedete cíleně, jízda na okraj Prahy se za podobnými krasavci jednoznačně vyplatí. Podobné na ulici uvidíte jen stěží.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.