Sociální sítě
Nahoru

Květiny jsou nejkrásnější překvapení pro každou ženu

Květiny již od jakživa symbolizují sympatie i krásu, a možná proto je muži dávají své milé nebo nastávající. Tento trend však v posledních letech hluboce upadá, neboť se dnešní společnost raději obdaruje novým mobilním telefonem nebo čokoládou, než aby sáhla po pěkné a voňavé kytici růží. Vy však z tohoto davu můžete vyčnívat, neboť si budete moci objednat květinu pro svou milou online.

Jaké květiny si mohu objednat?

Výběr květin zde sice není tak široký, jako kdybyste je pořizovali fyzicky v květinářství, na druhou stranu nabízí dostatečnou paletu různých rostlin, z nichž si jistě vyberete. Můžeme jmenovat například vícebarevné flowerboxy, které jsou složené z květů mnoha barev a vůní. Samozřejmostí je doplňková zeleň, jež dokresluje nádheru kytice. Navíc máte jistotu, že žádné použité květiny nejsou umělé, protože jsou flowerboxy tvořeny i v závislosti na dostupnosti různých rostlin.

Kam je možné kytici doručit?

Doručení květin v Brně se stává čím dál tím populárnější. Celý rozvoz zajišťuje rychlý kurýr Messenger, takže máte jistotu téměř okamžitého doručení bez jakéhokoliv poškození. Jednotlivé květy je možné doručit už do druhé pracovního dne, avšak vytvoření kytice bude zkušeným floristům trvat o něco déle. Velkou a pestrobarevnou kytici tedy objednejte s dostatečným předstihem a jednoduše si vyberte den i orientační hodinu pro její dovoz.

Kolik stojí rozvoz květin?

Otázka ceny by v kytici pro vaši milou nebo nastávající neměla hrát až takovou roli. Pokud chcete své drahé polovičce opravdu udělat radost, pak se nebojte sáhnout hlouběji do kapsy. Cena za jednotlivé kytice se pochopitelně bude odvíjet od jejich velikosti a složitosti na vytvoření. Za jednodušší flowerboxy zaplatíte do 1 tisíce korun, avšak za pestrobarevné a velké kytice dáte skoro 3 tisíce korun. Úsměv na rtech vaší ženy za tuto cenu ovšem stojí.

Jestliže chcete svou drahou polovičku příjemně překvapit, pak jí nechte domů doručit kytici čerstvých květin. Prokážete jí své city, a ještě jí uděláte obrovskou radost, neboť každá žena čas od času zatouží po pěkné květině.

 

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.