Sociální sítě
Nahoru

Schaumburg Watch s vlastním přístupem

V Německu vytvořený MooN Crater jakoby očekával příchod apokalypsy. Zdánlivě omšelá korodující časomíra uchycená na řemenu z pytloviny má však neuvěřitelné charisma akčních hrdinů. To vychází z využití masivního ocelového pouzdra, jehož povrch byl pískovaný, stejně jako z lunety a číselníku, které mají specifickou patinu asociující stárnoucí materiál.

Ateliér Schaumburg Watch zde udělal přesně to, co se od něj očekává milovníky netradičních neuhlazených časomír. Za cenu 100 000 Kč, za kterou lze hodinky v rámci hodinářství Koscom pořídit, navíc osadil strojek s automatickým nátahem svou ikonickou obří indikací měsíční fáze, která však naznačuje, že čas nehraje žádnou roli – seřídit potřebuje pouze jednou za 122,5 let. Jeho autorství náleží skvělému hodináři Martinovi Braunovi, který dodnes vytváří komplikace pro velké značky.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.