Sociální sítě
Nahoru

Cartier navazuje na symbol červené krabičky další kabelkou

Již od počátku vzniku významného klenotnického ateliéru, který převzal od svého mistra, pana Adolpha Picarda, Louis-Francois Cartier v roce 1847 a posléze dle svého přání vytvořit rodinný podnik vyučil řemeslu také syny, se Cartier stal ve svém oboru králem, který byl vždy velmi inovátorský.

Cit vnímat šestým smyslem dobu a potřebu vytvořit kreativní kolekce, které se staly předmětem kultu a symbolem doby byl velmi obdivuhodný. Pouze během tří generací se stal Cartier nejproslulejším klenotníkem na světě. Jako předmět touhy se stala krabička od Cartier jednou z nejpozoruhodnějších ikon ukrývající výtvory zasazené uvnitř. Cartier zvolil červenou, protože je to barva univerzálního symbolu vášně: lásky. Zlatý vlys zvaný „guirlande“ dal červené krabičce podpis ještě dokonalejší.

Okouzlený jedním ze svých nejikoničtějších objektů vůbec – červenou krabičkou, francouzský dům Cartier opírající se o svoji kreativní vizi transformoval její krásu do kolekce kabelek Guirlande de Cartier. Nyní šperkařský dům představuje své nové pojetí Guirlande de Cartier: model Nano v širším provedení, ztělesňující ducha značky a označený symbolickým zlatým vlysem Cartierovy červené krabičky.

Kolekce je v souladu s velkolepým šperkařským dědictvím značky Cartier, kde je stejná míra preciznosti a péče věnována jak viditelnému, tak neviditelnému. Černý samet použitý uvnitř krabiček je na kabelkách transformován do kožené podšívky. Nový tvar Guirlande de Cartier je tvůrčí, sebejistý a odvážný.

Cartier představuje nové modely vysokého umění svých doplňků, které jsou ještě více obohaceny ženskostí. Ke kolekci kabelek v červeném, zeleném a černém provedení vytvořil šperkařský dům v ikonické červené i osm nových produktů, od peněženek na mince, pouzder či standardních peněženek. Osm vzácných malých předmětů, které si můžete vzít s sebou. Různé tvary a velikosti, které jiskří stejnou červenou kůží a podpisem Guirlande de Cartier. Kožené doplňky Cartier vynikají velkou elegancí bez limitů, která exceluje ve svých detailech.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.