Sociální sítě
Nahoru

Drahé kameny i unikátní autorské šperky nabídne jarní veletrh Geosvět

Minerály ze všech koutů planety, ale také třeba české vltavíny, nebo zuby prehistorického žraloka najdou návštěvníci na jarním veletrhu Geosvět, který se koná od 22. do 23. února v pražském hotelu Olympik Congress. Akce se účastní několik desítek vystavovatelů z domova i ze zahraničí. Návštěvníci, mimo jiné děti a mládež do 18 let mají vstup zdarma, si navíc mohou nechat zdarma ocenit vlastní sbírky.

Na internetu jsou na prodej tisíce minerálů a drahých kamenů, možnost na vlastní oči se přesvědčit o jejich kvalitě a původu přímo u prodejce máte ale jen na veletrhu. Jak říká vystavovatel Jiří Prachař: „Na burzách a veletrzích se setkáváte přímo s tvůrci, sběrateli, nadšenci a milovníky kamenů. Dozvíte se spoustu zajímavostí a v neposlední řadě si kámen můžete sami „osahat“. Je to stejný rozdíl jako přečíst si knihu, nebo jen její stručný obsah na zadní straně.“

Více z rubriky Výstavy a Premiéry

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.