Jen do konce února se v pražském Kampa Parku servíruje tradiční skandinávská pochoutka, polární treska, která se smí lovit jen v zimních měsících, a jejíž maso je neskutečně křehké a jemné díky chladným vodám za severním pólem, kam tyto ryby migrují.
Do tříchodového menu v ceně 1450 korun tuto unikátní tresku již po deváté zařadila místní šéfkuchařská stálice Marek Raditsch. Jako amuse bouche se podávají tresčí játra, jejichž jemná chuť je zvýrazněna jarní cibulkou a doplněna citronovým gelem a pepřem timut z Nepálu, který má jemný citrusový nádech. Dalším chodem je krémová polévka z polární tresky, která je připravena v thajském stylu, tedy s kokosovým mlékem, citronovou trávou a zeleninou.
Jako hlavní chod se servíruje hvězda nejzářivější, pečená polární treska s jemnými pórkovými raviolami, kapustou, fava fazolkami a slavnou omáčkou XO beurre blanc pocházející z Hongkongu, jejímž základem jsou sušené plody moře, chilli a česnek.
Sladkou tečkou je typický dánský dezert, mandlová rýže podávaná s mandlovou granolou, lesními plody a osvěžujícím sorbetem z ostružin.