Sociální sítě
Nahoru

Luxusní spojení příjemného s užitečným? Vlastní vířivka vás ohromí!

Voda je pro lidstvo odedávna nejen životodárným živlem, ale také prostředkem pro osvěžení a celoročně pak synonymem svobody, uvolnění i klidné síly.

Dokonalé vyžití ve vodní lázni přímo ve vašem soukromí přitom nemusí nabízet jen bazén. Kromě uvolňující zábavy, pohybu ve vodě a zchlazení totiž možná oceníte zároveň příjemnou pravidelnou péči o zdraví a vitalitu celé rodiny. A to celoročně!

Řeč je o akrylátových vířivých vanách, které ke koupeli ještě přidávají hodnotu cílené efektivní hydromasáže. Takový relax v horké lázni odstraňuje svalové i psychické napětí po celém dni a skvěle organismus připraví na kvalitní spánek. Při nižší teplotě lázně může naopak např. ráno tělo nabudit a příjemně rozproudit. Kromě toho pravidelné hydromasáže cíleně uvolňují svaly i klouby. Mají pozitivní vliv na psychiku, zlepšují náladu. Podporují vitalitu a obranyschopnost organismu. Jsou účinnou podporou poúrazové rekonvalescence a poskytují příjemnou regeneraci po pracovní nebo sportovní námaze.

Akrylátová vířivka Everest má skořepinu s pěti ergonomickými pozicemi. Nabízí klasickou nebo pulzní masáž i sopečný efekt. K tomu si užijete audiosystém AquaSoul 4.1 s výsuvnými reproduktory, LED osvětlení s volitelným barevným tónem, aromaterapii nebo kyslíkovou terapii pro čištění pleti. Veškeré funkce lze ovládat dotykovým displejem nebo mobilním zařízením přes wi-fi.

Vířivé vany nabízejí ergonomické pozice obvykle až pro 6 osob. Díky speciální konstrukci a výbavě jsou vhodné pro celoroční venkovní využití. Ty kvalitní mají výkonný ohřev vody a vícenásobnou tepelnou izolaci. Využívat je můžete venku i při teplotách hluboce pod nulou,“ vysvětluje produktový manažer společnosti Mountfield Jakub Nováček.

Exkluzivní novinka letošního roku Swim Spa Rio Grande nabízí dokonalé propojení bazénu s vířivou vanou. Vířivá vana s kvalitní skořepinou poskytuje šest ergonomických pozic a 40 proudových trysek. Všechny funkce bazénu i vířivky je možné ovládat dotykovými panely nebo pomocí mobilní aplikace přes wi-fi.

Použité materiály a technologie jsou klíčovými prvky

Kvalita použitých materiálů a technologií je pro uživatelský komfort i provoz vířivky naprosto zásadní. Akrylátová skořepina je zasazena do rámu, v jehož útrobách jsou ve stálé permanenci komplexní rozvody, hydromasážní i cirkulační čerpadla a řídící jednotka. Z vnější strany je dřevoplastový kabinet, který musí kromě estetických požadavků splňovat i svou termoizolační funkci. „Také do wellness vstoupila technologie třetího tisíciletí. Řídící jednotky, elektronika a ovládání hlavně od osvědčených amerických a kanadských výrobců zaručují dlouholetou funkčnost a spolehlivost. Kromě klasických tlačítkových ovládacích panelů tak najdete u modelů převážně střední a vyšší třídy možnost wi-fi ovládání mobilní aplikací,“ doplňuje Jakub Nováček z Mountfieldu.

Novinka na trhu – swim spa

Do popředí se pomalu prodírá produkt, který kombinuje výhody bazénu a relaxace ve vířivce. Bazén je vybavený nadstandardně silným protiproudem, který je navíc zcela nastavitelný a programovatelný na různé tréninkové režimy. Díky tomu si ve swim spa zaplave sportovní i rekreační plavec. Po fyzické aktivitě si pak můžete pohodlně lehnout v samotné vířivce, která díky hydromasáži, aromaterapii nebo zapnuté hudbě dá odpočinout tělu i mysli. Díky unikátnímu technickému řešení je navíc instalace velmi jednoduchá (nejsou nutné stavební úpravy, swim spa ale lze i zapustit do země) a užití je díky ohřevu celoroční.

Více informací o cenách a dalších produktech najdete na www.mountfield.cz

Více z rubriky Bazény

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.