Sociální sítě
Nahoru

Stylový příchod brzkého jara

Nic nezahřeje na jaře lépe, než pořádný huňatý svetr, pokud možno ve velikosti oversize. Svetr, do kterého se můžeme příjemně zavinout a užívat si pocitu komfortu a bezpečí. Mezi barvami dnes už dávno neplatí za číslo jedna jen zemité odstíny béžové, bílé nebo velbloudí. Půvaby nositelky naopak elegantně zvýrazní i zajímavější barvy jako je cihlová, hořčičná, šalvějová nebo petrolejová a díky oversize střihům sluší prakticky všem typům postav.

Na lety prověřenou klasiku v odívání sází také nadějná česká designérka Jana Mikešová, která stojí za značkou MIK. Svetry vytváří pouze z těch nejkvalitnějších materiálů, jako je vlna nebo alpaka, a k dostání jsou v cenovém rozpětí od 4 900 – 8 900 korun. Kromě svetrů můžete svůj outfit ozvláštnit také masivními pletenými čelenkami, které vás bezpečně ochrání před rozmary počasí.

Nově lze její kvalitní teplé pletené zboží zakoupit také v butiku Kvartýr shop & studio na pražských Vinohradech.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.