Sociální sítě
Nahoru

Přemýšlíte, jak nezatěžovat planetu zbytečným odpadem? Začít můžete třeba u vody

Udržitelnost a pečlivé zacházení s drahocennými zdroji naší planety patří v posledních letech mezi zásadní témata globálního charakteru. Nejdůležitějším z nich je bezesporu voda – životní elixír, jehož zásoby se v mnoha regionech světa významně zmenšují. Na řadě míst dokonce není voda dostupná vůbec, anebo v takové kvalitě, že ji nelze pít. V takových chvílích přichází na řadu jediná možnost – voda balená do plastových láhví. Jejich produkce a doprava na vzdálená místa ale zbytečně zatěžují planetu CO2 stopou. Jak z tohoto začarovaného kruhu ven? Řešení může být prostší, než se zdá.

S inovativním duchem, odpovědností a respektem

Best Water Technology (BWT), světový leader v technologiích úpravy vody, si vzal tento problém za úkol a rozhodl se upravit kohoutkovou vodu tak, aby splňovala nejvyšší nároky na kvalitu a byla vždy a všude k dispozici bez zbytečných nákladů na přepravu, a hlavně bez plastových obalů. Díky investicím do výzkumu a vývoje vyvíjí BWT ty nejlepší produkty pro širokou škálu využití splňující nejnáročnější požadavky na kvalitu vody. Jednou z nejnovějších technologií, kterou se mohou vývojáři BWT pochlubit, je Magnesium Mineralized Water (MMW) neboli technologie mineralizace vody hořčíkem za pomocí BWT filtru, který se vyrábí v několika provedeních. Díky speciální filtraci dochází k postupnému odstranění nežádoucího chlóru a nepříjemného zápachu a současně k obohacení vody o magnesium. Některé typy filtrů jsou schopné z vody odfiltrovat také vápník nebo i bakterie a mikroplasty.

Jak Magnesium Mineralized Water získat?

Ať už jste kdekoli, doma, v práci, ve fitness centru nebo třeba ve škole, vodu mineralizovanou hořčíkem můžete mít stále po ruce. V kuchyni se k lahodné vodě s výbornou chutí lze dostat díky praktickým filtračním kartuším BWT AQA drink. Na výběr máte z pěti filtrů, z nichž je každý určený pro odlišné hygienické požadavky, teplotu vody či nároky na ochranu proti vodnímu kameni. Vodu mineralizovanou hořčíkem můžete mít ale také mimo domov. S BWT výdejníky vody si ji lze dopřát i ve vaší kanceláři nebo ve veřejných prostorech. Chlazenou, pokojovou, perlivou nebo horkou vodu si můžete vychutnat z výdejníků vody BWT. Stačí už jen stisknout tlačítko a zvolit si, jakou vodu jen chcete. Více informací o MMW a výdejnících vody najdete na stránkách www.bwt-aqadrink.cz.

Více než jen úprava vody

BWT vyrábí a dodává MMW, nabízí systémy pro úpravu vody a služby pro privátní sektor, obchodní organizace, průmyslové podniky a hotelové komplexy, a kromě toho vyrábí a dodává inovativní technologie pro bazény, wellness a SPA. Mezi novinky, které společnost pro rok 2020 představila, patří tři nové modelové řady bazénových robotických vysavačů, které vynikají vysokým výkonem a promyšlenou ergonomií. S progresivní filtrací 2 µm (mikrony) se navíc jedná o nejúčinnější bazénové vysavače vůbec. Více informací naleznete na webových stránkách www.bwt-robot.cz.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.