Sociální sítě
Nahoru

Voodoo Tactical s módou ovlivněnou kolekcí pro ženy

Ve společnosti Voodoo Tactical sídlící v Severní Karolíně na východním pobřeží Spojených států zjistili, že je o taktické vybavení mezi ženami stále větší zájem. Toto pravidlo však platí i u nás, o čemž svědčí i vzrůstající počet předplatitelek magazínu Zbraně & náboje oproti předešlým letům. Právě ženám, kterým jsou střelné zbraně koníčkem, a to od rekreačních aktivit až po lovecké nebo dokonce profesionální střelecké soutěže, tak je předurčena nová kolekce Lady Voodoo.

Právě Lady Voodoo se etablovala z projektu zakázkové výroby Custom Series, která vždy vyjde vstříc. Nabídka byla rozšířena o dámské taktické výstroje. „Založili jsem zbrusu novou stylovou produktovou řadu skládající se z našich nejoblíbenějších položek. Ty pokrývají veškeré vaše střelecké základní vybavení s atraktivním kontrastním stylem v šesti různých barevných kombinacích,“ nechal se slyšet Mike Izzo řídící velmi úspěšnou značku, kterou nově lze sehnat i v Čechách.

O zastoupení Voodoo Tactical se nově stará e-shop Camp Zero, který vsadil na její kvalitu, ale také široké portfolio batohů, pouzder na zbraně, sumek na zásobníky, taktických vest a dalšího taktického vybavení, jako jsou rukavice, brýle či čepice.

Více z rubriky Zbraně

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.