Sociální sítě
Nahoru

Život plný delikátních momentů

Ani hollywoodský herec Jackie Chan při své návštěvě Prahy neodolal a do Café Mondieu v obchodním centru Westfield Chodov si zašel na snídani. Co si poručil? Servírovali mu zde smoothie plné omega 3 mastných kyselin, domácí karamelový cheesecake, bio organické cappuccino a nanuk vlastní výroby.

Moderní mezinárodní menu s citelným francouzským vlivem je připravováno podle tradičních receptur a nezapomíná ani na vegany a vegetariány. Najdete zde všechny lahůdky, které milovníkům zdravého a chutného stravování nedají spát: chléb s avokádem a ztraceným vejcem, sladké snídaňové kaše, nepřeberné množství salátů nebo také vejce benedikt.

Nic vás nenaladí lépe na den plný obchodních schůzek nebo nakupování, než pohříchu dobré jídlo, po kterém nemusíte mít výčitky svědomí. Nad prázdným talířem už jen slastně vydechnete: mondieu!

 

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.