Sociální sítě
Nahoru

Gitano Cosmetics brzy v centru staré Prahy

Ryze česká společnost Gitano Cosmetics otevře na začátku března své prostory v samotném srdci Prahy. Výrobce, který se věnuje výhradně výrobě niche parfémů a kosmetiky si vybral pro svůj butik luxusní nákupní galerii Pařížská 30 nacházející se v přízemí hotelu InterContinental, a to po boku takových ikon, jakými jsou značky obuvi Bally, šperky Diamor či česká porcelánová manufaktura Rudolf Kämpf.

Všechny parfémy jsou vyrobeny z velmi kvalitních a vzácných ingrediencí přírodního původu, které jsou dováženy z celého světa. V parfémech značky Gitano Cosmetics objevíte jedinečné kouzlo neobvyklých vonných kompozic, za kterým stojí pečlivý postup výroby a láska k vůním.

Každý parfém Gitano Cosmetics je možné přirovnat k uměleckému dílu, které vzniká s láskou a velkou trpělivostí. Při výrobě parfémů používá značka výhradně přírodní ingredience nejvyšší kvality, mezi které patří zejména vzácné dřeviny, jako například oud známý také pod názvem agarwood, dále vetiver, nebo květiny ylang, iris a další. Výsledkem jsou unikátní vůně, které charakterizuje nespoutanost, svoboda a tajemnost.

Cílem Gitano Cosmetics je vytvářet parfémy, které se liší od klasických mainstreamových vůní. Mezi zákazníky proto patří zejména milovníci originálních parfémů, kteří se nebojí vybočit z řady a hledají opravdu velmi vysokou kvalitu a originální vůni.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.