Sociální sítě
Nahoru

I AM FIGHTER už tento pátek v O2 Universum

V O2 Universum to bude následující pátek 6. března pěkně vřít. Proběhne zde totiž dlouho očekávaný druhý galavečer I am fighter 2 a finále stejnojmenné MMA reality show. Hosté se mohou těšit na jedenáct profi zápasů, v nichž uvidí zvučná jména jako Tomáš Fidži Fiala, Vladimír Lengál, Alexander Cverna nebo Tadeáš Růžička.

V hlavním zápase večera se rovněž představí jedna z největších evropských hvězd MMA, Slovák Tomáš Deák, který aktuálně drží titul v organizaci OKTAGON MMA. Na galavečeru proběhne také finále úspěšné reality show I am fighter, která od začátku letošního roku běží pravidelně každé pondělí na Prima Cool.

K vidění budou finálové zápasy posledních čtyř finalistů a přímo před diváky se rozhodne o vítězi celé show, který si kromě hlavní výhry půl milionu korun odnese i profesionální smlouvu s organizací IAF. Na této velkolepé show samozřejmě nebude chybět ani magazín Top Class, které o boku světa luxusu mapuje i sporty a jejich zákulisí.

Více z rubriky Sport

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.