Sociální sítě
Nahoru

Smyslný Narciso Rodriguez náročným ženám

Kultovní kolekce vůní Narciso Rodriguez pokračuje v překvapení a podmanivosti. Nová dámská vůně Fleur Musc edt Florale promění smysl intimity a bezprostřednosti, vyzařuje zářivou vitalitou, interpretuje ženskou smyslnost s nejvyšší důvěrou a vášní. Narciso Rodriguez for her Fleur Musc Florale zachycuje vzácnou intimitu a ztělesňuje jedinečnou dualitu každé ženy. Směsice květů s citrusovými tóny obklopuje srdce plné pižma a vytváří vřelou sexualitu. Něžná růže, zesílená růžovým pepřem a náznaky šumivého bergamotu, oživuje srdce vůně spolu se zářivými dřevitými tóny – pačuli a jantar.

Narciso Rodriguez for her Fleur Musc vyjde na 2 190 Kč ve variantě 50 ml a 3 100 Kč za 100 ml

Flakon nové vůně odráží svůdnost novinky. Mistrovsky navržený flakon samotným Narciso Rodriguezem je rafinovanou reinterpretací původní verze. V růžové barvě má flakon mírně matnou patinu. Pravoúhlý průhledný uzávěr odhaluje vynikající umění a architektonickou podobu, je velmi minimalistické.

Vizuální kampaň představuje fascinující portrét Julie Bergshoeff, která nevědomky svojí jemností zcela zachycuje ducha Fleur Musc Florale, Julia má vzácnou krásu, odráží půvab a odhaluje fascinující kouzlo. Před Fleur Musc Florale edt vznikl Fleur Musc, který evokuje lstivou smyslnost každé ženy s šarmem a ohnivou vášní. Neodolatelná a návyková a Fleur Musc Florale na ni navazuje s novou vitalitou a vznešeným duchem.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.