Sociální sítě
Nahoru

Čistý vzduch, zdravější rodina

Vzduch, který doma dýcháme, výrazně ovlivňuje náš zdravotní stav, a v době, kdy svět čelí globální nákaze, je třeba na něj brát velký zřetel. První varovné signály podráždění nebo alergie přicházejí v okamžiku, kdy nás něco svědí, dráždí, kašleme, máme rýmu, nebo když je naše pokožka zarudlá. Výběr správné čističky vzduchu dokáže minimalizovat riziko nákazy nebo podráždění škodlivými látkami, a z vašeho domu udělá příjemné místo odpočinku a pohody.

Společnost Panasonic vyrábí čističky vzduchu už více než padesát let a jejich technologie je proto na velmi vysoké úrovni. Aktuálně značka nabízí dva druhy prémiových čističek, modely F-VXR90G a F-VXR70G disponují pěti inteligentními senzory. Nejvyspělejší model pořídíte za necelých 22 OOO Kč.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.