Sociální sítě
Nahoru

Mince oslavující tajného agenta 007

Nejen tajný agent Jejího Veličenstva, ale i ikona pravého muže. O agentovi Jamesi Bondovi a jeho misích bylo natočeno 24 „oficiálních“ filmů. V pořadí dvacátý pátý film „No Time to Die“ bude uveden do kin letos v dubnu. K nejdéle běžící filmové sérii v dějinách kinematografie vznikla i unikátní kolekce investičních mincí.

1 oz zlato 42 000 Kč

Limitovaná edice mincí od společnosti Golden Gate vyrobená na počest šarmantního agenta, jehož jméno se již dávno stalo fenoménem. Drsný elegán byl prověřen již mnohokrát, stejně jako drahé kovy. Ty prověřila sama historie, významně zhodnocují bez ohledu na války, krize či změny vlád. Investice do fyzického zlata a stříbra jsou alternativa spoření a ochrana majetku.

1 oz stříbro 2 490 Kč

Reverzní strana mince zobrazuje logo zbraně 007, které navrhl Joseph Caroff pod vedením tvůrčího ředitele Davida Chasmana. Logo je umístěno do středu mince, stejně jako je na začátku každého filmu v úvodní sekvenci závěrky Bond stylizován ve středu hlavně zbraně.

Na lícové straně mince je ztvárněna podobizna Její Výsosti královny Alžběty II od autora Ian-ank Broadley, dále rok ražby, váha a ryzost a nominální hodnota. Mince jsou dodávány v etuji.

Více z rubriky Investice

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.