Sociální sítě
Nahoru

Třetí generaci chytrých hodinek TAG Heuer nabídne exkluzivně Koscom

Fanoušci opravdu špičkového chytrého příslušenství se konečně dočkali – třetí generace chytrých Connected od avantgardního výrobce TAG Heuer jsou na tuzemském trhu od dnešního dne, a to konkrétně od 14:00.

Švýcarská avantgarda rozšířila své portfolio o chytré hodinky už v roce 2015, a od té doby nepřestává udivovat. Po boku klasických modelů promlouvaly ke sběratelům i speciální edice vzniklé pro vyznavače golfu či v podání limitované edice Giro d´Italia pro příznivce cyklistiky, přičemž se objevila varianta i pro akční komedii Kingsman: Zlatý kruh. Nově přináší na trh třetí generaci, na které je zřetelně vidět veliký pokrok ve vývoji nositelných technologií, kterým svět za poslední roky prošel. Za projektem, jehož vývoj trval v přísném utajení 18 měsíců, stojí Frédéric Arnault, hlavní stratég společnosti TAG Heuer.

Hodinky jsou již nyní v hodinářství Koscom dostupné, a to za ceny od 45 000 Kč, v různých kovech, tedy převážně v oceli, ale i v lehkém titanu, přičemž korunou jim vždy bude keramická luneta. Zajímavé jsou také typické fasetové úchyty řemínku, leštěné a broušené prvky, otočná korunka se dvěma funkčními tlačítky po stranách, šroubovací víčko a ocelový tah nebo černý pryžový řemínek s překlápěcí sponou. All-active OLED dotykový display je chráněný safírovým sklíčkem odolným proti poškrábání, přičemž displej automaticky přepíná aktivní a úsporný režim, který prodlužuje výdrž baterie.

Display nabízí výběr z pěti analogových nebo digitálních číselníků, které lze dále přizpůsobit podle vlastního stylu a potřeb. Analogové číselníky vycházejí z prestižních aktuálních mechanických modelů TAG Heuer: tříručková verze skeletovaného Calibru Heuer 02 a digitalizovaný číselník Carrery Heuer 01.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.