Sociální sítě
Nahoru

Další kanadské překvapení: Reif Estate Winery

Zdá se, že co bylo původně experimentem tuzemského e-shopu Bestdrink.cz má velmi úspěšné pokračování. Portfolio kanadských vín rodinné značky Henry of Pelham totiž nově společnost rozvážející alkohol i v těchto dnech rozšířila selekce dalšího producenta ze země javorového listu, a to Reif Estate Winery. Toto vinařství se rozprostírá na úrodném břehu řeky Niagary, a to mezi Erijským a Ontarijským jezerem.

Jedinečná lokace zajišťuje nejenom dostatek vláhy viničních tratí rozprostírajících se na 125 hektarech, ale zároveň se jedná o nejteplejší apelaci, která je ideální pro pěstování plných tělnatých vín.

Velkou specialitou jsou tedy velká červená vína, jako Cabernet Sauvignon, Merlot a Pinot Noir, s tím, že lahve z první sklizně roku 2016 se s cenou 2600 Kč pohybují výrazně nad zbylou produkcí. Za povšimnutí stojí i sekce ledových vín ze starobylého ryzlinku, pohybující se v rozmezí 500 Kč až 1900 Kč. Nabídka českého dovozce je však daleko širší, a tak nechybí i dostupnější vína vhodná třeba i k domácí degustaci.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.