Sociální sítě
Nahoru

Provoněný domov s bytovými parfémy Frosch Oase Pomerančový háj

Značka Frosch přináší pro jarní období tip, který osvěží a provoní vaši domácnost. Vůně je v životě velice důležitá, dovede v nás evokovat vzpomínky, umí navodit příjemnou atmosféru a umíme si při nich vzpomenout na příjemné momenty v našem životě. Představte si ekologicky šetrné přípravky rostlinného původu ohleduplné také k vám, které jsou navíc v recyklovaném obalu a cenově dostupné. Že něco takového není možné? Svěží atmosféru jara navodíte díky vůni bytového parfému Frosch Oase Pomerančový háj. Vůně jsou již po staletí používány při aromaterapii pro navození příjemné nálady a vnitřní pohody. Frosch Oase se inspiroval touto starou moudrostí a jeho esenciální oleje přinášejí vašemu domovu svěží a uvolňující atmosféru.

Bytový parfém Frosch Oase Pomerančový háj: Balení obsahuje 6 tyčinek, čím více tyčinek vložíte do lahvičky s esenciálním olejem, tím intenzivnější bude váš zážitek z vůně. Vůně vydrží až 8 týdnů. Bytové parfémy jsou dále dostupné také ve variantách Levandule anebo Citrónová tráva. Doporučená cena výrobků je 209 Kč.

Logo se zelenou žabičkou na obale je zárukou výrobku přátelského k přírodě. Produkty Frosch jsou šetrné k životnímu prostředí nejen svým obsahem, ale především udržitelným výrobním procesem s minimálním zatížením naší planety. Složení bez škodlivých látek je založeno na přírodních složkách jako soda, ocet nebo citron, které jsou biologicky snadno odbouratelné. Lahve jsou vyráběny ze 100% recyklovaného a 100% recyklovatelného plastu. Stačí, když vyhodíte použitou lahev do žlutého kontejneru a Frosch ji opět zpracuje, naplní šetrným obsahem a vrátí zpět do oběhu.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.