Sociální sítě
Nahoru

Úchvatné Tambour Moon v quartzu

Tambour Moon, model značkou Louis Vuitton vůbec poprvé uvedený na trh před třemi lety, si i nadále uchovává svého původního ducha a zároveň přichází s novým a nepřehlédnutelným profilem ve tvaru půlměsíce. Díky originálnímu číselníku a nekonečně možností, které skýtá více než 100 vyměnitelných řemínků, ztělesňují hodinky Tambour Moon ducha cestování. GMT komplikace je navíc důkazem odbornosti, řemeslného umu a kreativity značky Louis Vuitton.

Nová kolekce Tambour Moon Dual Time nikterak nevybočuje z osvědčené filosofie – kombinace vytříbené estetiky s atraktivními funkcemi a vysokou mírou hodinářské inovace. Historicky první konkávní tvar číselníku vytváří pocit hloubky a jedinečnosti – přímo svádí oko k pohledu hluboko do srdce hodinek. Hodinky s GMT komplikací, která ukazuje 24hodinové časové pásmo, jsou plnohodnotné pro každého cestovatele.

Vyberte si svoji velikost – 35 mm, 39,5 mm nebo 44 mm – a vyrazte na cesty s Tambour Moon Dual Time. Na ruce se ukazují místní čas, ale nepřijdete ani o to, kolik hodin je zrovna doma – vše je dokonale čitelné i na slunečním světle na opticky příjemném sunray nebo pískovaném číselníku.

Originální a výrazná dvoubarevná luneta je zárukou toho, že vždy snadno rozpoznáte denní či noční čas. Nechybí ani typické motivy značky – kvítek Monogram nebo bohatě kolorované vlaječky. Tyto byly navrženy speciálně pro model, který evokuje odkaz zakladatele Louise Vuittona a sběratelské nálepky z cest na kufrech, které vyráběl pro cestovatele z dávných dob.

Díky ocelovému pouzdru jsou hodinky Tambour Moon Dual Time vskutku odolné. Na výběr je mnoho atraktivních kombinací barvy, designu a provedení. Všechny nové modely Tambour Moon Dual Time jsou osazeny quartzovým strojkem, který garantuje také vyšší dostupnost.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.