Sociální sítě
Nahoru

DailyMix: Revoluce v rychlém a nutričně vyváženém stravování

Česká značka KetoMix je známá především ve spojení s ketogenní dietou. Nyní ale představuje novinku v podobě nutričně vyváženého jídla s vysokým obsahem proteinů a nízkým glykemickým indexem – plnohodnotné jídlo nové generace DailyMix. Koktejl plný proteinů, vitamínů, minerálních látek a vlákniny je vhodný jako jídlo nejen pro všechny sportovce a aktivní lidi, ale i pro seniory.

DailyMix koktejl, který je prodáván ve formě prášku, je sám o sobě chuťově neutrální. Stačí jej ale smíchat s vodou a s některou ze sedmi příchutí, podle toho, na co zrovna máte chuť, a plnohodnotné jídlo je hotové. DailyMix neobsahuje škodlivé chemické látky ani přidané glutamáty a vzhledem ke svému složení snadno a rychle doplní tělu všechny živiny. Navíc obsahuje čekankovou vlákninu, která se postará o správnou funkci trávení. DailyMix je perfektní pro vegetariány, sportovce, studenty i starší osoby, kteří potřebují dbát na dostatečný přísun bílkovin a makroživin.

Před třemi lety jsme vyvinuli úspěšnou ketogenní dietu KetoMix. Ale už v té době se v našich hlavách začal rodit nápad – vytvořit jídlo nové generace, které tělu poskytne vše, co potřebuje. Kromě všudypřítomné nadváhy je totiž dalším velkým globálním problémem špatná výživa lidí. A tak jsme se do plnění tohoto nápadu pustili. Jedna z klíčových priorit vývoje produktu, kromě špičkového složení, byla i chuť. Proto jsme se vydali cestou neochuceného koktejlu, který bude možné mixovat s různými příchutěmi,“ říká Eva Sroka, marketingová ředitelka značek KetoMix a DailyMix.

DailyMix nabízí výběr ze sedmi příchutí. Volit je možné z ovocných variant typu sladce jemná jahoda, osvěžující výrazná lesní směs, exotický banán nebo kokos. A nechybí ani kořeněná vanilka, velmi oblíbená káva či nepostradatelná čokoláda. V rámci zakoupení produktu DailyMix je k dispozici i tým výživových poradkyň, které jsou připraveny poradit a pomoci s případnými dotazy.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.