Sociální sítě
Nahoru

Nadčasová klasika v podání Union Glashütte

Německý minimalismus a puristický přístup definovaly hodinařinu z krušnohorského městečka Glashütte už před mnoha lety. Klasicky střižené hodinky se tak zde těší velkému úspěchu, ať už pocházejí z dílny A. Lange & Söhne, Glashütte Original nebo právě její sesterské značky Union Glashütte. Ta se nově zaměřila na nedávno odhalenou kolekci 1893 Johannes Dürrstein klanicí se jménu svého zakladatel a letopočtu, ve kterém uvedla své první hodinky na trh.

Union Glashütte 1893 Johannes Dürrstein MoonPhase ve zlatě vyjdou na 219 500 Kč a pořídit je lze prostřednictvím e-shopů Koscom či ChronoShop.

Zatímco konkurenční značky ze saské hodinářské metropole, jako Tutima či Mühle Glashütte, využily k odhalení svých novinek mnichovský veletrh Inhorgenta, značka Union Glashütte vsadila na privátní večeři ještě před radikálními vládními opatřeními. Do zlata zahalená edice 1893 Johannes Dürrstein MoonPhase staví na poetice měsíčních fází, které na krémově bílém smaltovaném číselníku dotváří také kalendářní indikace, jako je jméno dne, měsíce a datum. Dekorovaný strojek saské produkce je možné sledovat skrze transparentní dýnko.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.