Sociální sítě
Nahoru

Suzuki využívá předváděcí vozy k pomoci

V době koronavirové epidemie musí všichni držet při sobě. Maloobchodní prodej byl přerušen, autorizovaní prodejci Suzuki se proto rozhodli nabídnout své volné kapacity k dispozici potřebnějším. Ve snaze předejít nekontrolovanému šíření nákazy byla v souladu s vládními nařízeními 16. března 2020 všechna prodejní místa Suzuki s okamžitou platností uzavřena, nepřerušeny a plně funkční zůstaly jen servisní služby. Pracovníci jednotlivých dealerství ale nezahálejí, jsou k dispozici zákazníkům na telefonu či emailu a také pomáhají při neziskových aktivitách.

Brněnský prodejce CanoCar se zapojil do iniciativy tamní Masarykovy univerzity a poskytl svoji předváděcí Vitaru projektu MUNI pomáhá. Vitara slouží k rozvozu roušek a dalšího zdravotního materiálu, k přepravě lékařů a zásobování seniorů a lidí uzavřených v domácí izolaci. Projekt MUNI pomáhá sdružuje na tři tisíce dobrovolníků z řad zaměstnanců a studentů univerzity i široké veřejnosti. Na webu www.munipomaha.cz propojuje ty, kdo chtějí pomoci ostatním, s těmi, kteří pomoc momentálně potřebují.

Prodejce Simcar z Fryštáku u Zlína dlouhodobě podporuje místní pobočky neziskové organizace Charita ČR. Nově jim poskytl další tři vozy: Vitaru a Swift pro kroměřížskou pobočku a Ignis do Zlína. Trojice předváděcích automobilů Suzuki poslouží při rozvozu potravin seniorům, osob se zdravotním postižením a dalším, kteří takovou pomoc v souvislosti s aktuální situací potřebují. Pomohou také při zajišťování standardní péče o seniory, která je momentálně mnohem více žádaná než obvykle.

Více z rubriky Nadace a pomoc

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.