Sociální sítě
Nahoru

Minimalistická pocta přestupnému roku

Ocelovou poctu přestupnému roku pod jménem Edition 366 osadila německá značka MeisterSinger zcela záměrně strojkem, který byl původně předurčen kapesním hodinkám. Výsledkem se stala poměrně robustní konstrukce, ke které vytváří kontrast čistý bílý číselník s jemně členitou stupnicí a malými čísly. Hlasitý tikot 2,5Hz setrvačky strojku vytvořeného ze základů Unitas však doprovází téměř neviditelný pohyb útlé centrální hodinové ručky – jakoby se čas zastavil. Pořadové číslo ze stovky vyrobených kusů nechybí na rámečku dýnka odhalujícího pohled na stroje vyžadující manuální nátah.

Hodinky MeisterSinger Edition 366 však nejsou v České republice skladem, ale prostřednictvím e-shopů hodinářství Koscom či ChronoShop je lze objednat za 56 940 Kč. Značka s nimi chce vzdát poctu milníkům tohoto roku, ať už se jedná o kulaté narozeniny, zásnuby či výročí. Nechte se také inspirovat.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.