Sociální sítě
Nahoru

Nové konzervy pro psy s čerstvým masem

Řada superprémiových holistických krmiv pro psy Brit Fresh se nově rozšířila také o konzervy. Stejně jako v případě granulí, i zde vsadil výrobce na čerstvé maso doplněné mixem bylin z lokálních zdrojů, staré kulturní plodiny a další zdraví prospěšné suroviny. Maso v čerstvé formě si tak uchovává svou přirozenou šťávu, a tedy i chuť.

Základem konzerv Brit Fresh je 70 % čerstvého masa, které je před zpracováním namísto mražení pouze chlazeno a následně do několika hodin zpracováno. Díky tomu si přirozeně uchovává šťávu obsahující látky, které zachovávají jedinečné chuťové vlastnosti. Psi si tak mohou pochutnat na čerstvé krůtě, telecím, kuřeti, rybě, kachně nebo hovězím.

V rámci holistické filozofie hlásající návrat k přírodním zdrojům byly voleny i přílohy k masu. Receptury proto obsahují staré kulturní plodiny jako pohanku, topinambur nebo proso, ovoce, zeleninu a další suroviny, které prospívají zdraví. Konzervy slouží jako kompletní krmivo i doplněk ke granulím. Současně pomáhají zlepšit příjem potravy a doplnit tekutiny. V jejich složení nenajdete lepek, sóju, konzervanty, barviva ani GMO.

Součástí řady Brit Fresh jsou kromě nových konzerv také holistické granule. Ty obsahují 40 % čerstvého masa v čerstvé formě, které díky vynechání jednoho kroku zpracování nejenže zachovává výživové vlastnosti, ale především krásně voní a skvěle chutná.

Více z rubriky Mazlíčci

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.