Sociální sítě
Nahoru

Rohlik.cz se rozrůstá a spouští nový projekt

V současné době hojně využívané služby portálu Rohlik.cz se rozšiřují. Společnost spolu s výrobci a dodavateli připravila společnou řadu výrobků pod novou značkou BEZ KOMPROMISU. „Čáru děláme přes průměrnost a lásku k jídlu stavíme na první místo. V jídle totiž kompromisy dělat nechceme,“ říká zakladatel Rohlik.cz Tomáš Čupr.

Každý kdo mě zná, ví, že na sebe kladu vysoké nároky a stejné očekávám od ostatních. Rohlík jsme před 6 lety zakládali pro to, aby lidi nemuseli dělat kompromisy při výběru dobrého jídla. Při výběru produktů naší vlastní značky jsme proto spojili síly s respektovanými dodavateli, kteří mají stejnou vizi, abychom společně ukázali, že polovičatých řešení už bylo v Česku dost. Kvalitní jídlo, bez klecí, bez lží, bez barviv, bez kompromisu a v obalech, které jsou šetrnější k životnímu prostředí,” dodává

Řada BEZ KOMPROMISU zahrnuje 74 výrobků napříč kategoriemi. Od mléčných výrobků, přes uzeniny, hotová jídla tak i trvanlivý sortiment. „Na výběru produktů spolupracujeme s výrobci a dodavateli, se kterými jsme už pro sebe navzájem prověřenými partnery, neboť jejich produkty máme na Rohlíku ve stálé nabídce a pro vlastní značku jsme společně vybírali ty nejlepší za každou kategorii“, popisuje Michal Perlík, senior manažer nákupu Rohlík.cz. „Všichni dodavatelé, se kterými na výrobcích vlastní značky spolupracujeme nebo je pro další spolupráci vybíráme, jsou ti nejlepší na českém trhu i v zahraničí. Proto jmenujeme jen pár vybraných: Řeznictví a uzenářství U Dolejších, rodinná farma BioVavřinec a Kosař, drůbežárna Markovice, Merhautovo rodinné pekařství, rodinná pražírna BaladaCoffee.

Jsem rád, že produkty BioVavřinec jsou srdcovou záležitostí velké části zákazníků Rohlíku a to, že vstupujeme do portfolia vlastní značky je pro nás potvrzením důvěry a zájmu o kvalitu, o kterou nám oběma ve vztahu k zákazníkům jde”, chválí si vznik Bez kompromisu Tomáš Kosař, majitel farmy.

Po tři dny od uvedení vlastní řady, tedy od 22. dubna. do 24. dubna., budou mít zákazníci možnost koupit každý den jeden vybraný produkt BEZ KOMPROMISU pouze za korunu. Vždy v předvečer bude zveřejněno na sociálních sítích, o jaký výrobek se jedná. A těm zákazníkům, kteří projeví s vybraným produktem z vlastní řady nespokojenost, vrátíme dvojnásobek ceny.

Více z rubriky Gastro

  • Jarní překvapení restaurace Triton: Steak od umělé inteligence

    Z krápníkové jeskyně do umělého mozku. Zažijte gastronomické dobrodružství, které překračuje hranice minulosti a vstupuje do zářivého světa budoucnosti. Restaurace Triton...

    Marek Zelený25.3.2024
  • Prožijte Velikonoce v džungli města

    Pokud toužíte po nezapomenutelném zážitku o Velikonocích, nabízí se pro vás perfektní plán. Přijďte se připojit na speciální Velikonoční Jungle Brunch,...

    Marek Zelený22.3.2024
  • Hotel The Mozart Prague chystá velikonoční brunch

    Hotel The Mozart Prague připravil ideální příležitost, jak oslavit příchod jara s blízkými, a to speciální nedělní velikonoční brunch. Tento jedinečný...

    Jan Pešek20.3.2024
  • Světový den vody 2024

    Světový den vody každoročně připadá na 22. března a tento rok je hlavním mottem “Voda pro mír”. Světový den vody se...

    Marek Zelený19.3.2024
  • The Artisan servíruje jarní menu plné svěžesti

    Pražská restaurace The Artisan vítá příchod jara s novým velikonočním menu. Svěží chutě přináší vybrané speciality inspirované Velikonocemi jak v týdenní...

    Marek Zelený19.3.2024
  • Velikonoce s Baronem

    Velikonoce klepou na dveře, a jak lépe je strávit než v přítomnosti prvotřídních českých ovocných specialit a pálenek Baron Hildprandt. Nenechte...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Deer s novým kreativním menu

    Vyhlášená restaurace Deer v historickém centru Prahy představuje nové menu. Šéfkuchař Lubomír Dolejš opět nezklamal a menu pošoupl opět výše. Je...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Barmani z Baru, který neexistuje přijíždí do Prahy

    V úterý 19. března se za smíchovský bar Back Doors postaví dvojice Rudolf Forman a Tomáš Křemenák z Baru, který neexistuje....

    Jan Pešek12.3.2024
  • V nově otevřeném Gabby’s baru se hraje

    Nově otevřený Gabby’s Irish Pub ve Vladislavově ulici se těší neuvěřitelnému zájmu. Od středy do neděle se zde přesně v 18hodin...

    Marek Zelený12.3.2024
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.