Sociální sítě
Nahoru

Rohlik.cz se rozrůstá a spouští nový projekt

V současné době hojně využívané služby portálu Rohlik.cz se rozšiřují. Společnost spolu s výrobci a dodavateli připravila společnou řadu výrobků pod novou značkou BEZ KOMPROMISU. „Čáru děláme přes průměrnost a lásku k jídlu stavíme na první místo. V jídle totiž kompromisy dělat nechceme,“ říká zakladatel Rohlik.cz Tomáš Čupr.

Každý kdo mě zná, ví, že na sebe kladu vysoké nároky a stejné očekávám od ostatních. Rohlík jsme před 6 lety zakládali pro to, aby lidi nemuseli dělat kompromisy při výběru dobrého jídla. Při výběru produktů naší vlastní značky jsme proto spojili síly s respektovanými dodavateli, kteří mají stejnou vizi, abychom společně ukázali, že polovičatých řešení už bylo v Česku dost. Kvalitní jídlo, bez klecí, bez lží, bez barviv, bez kompromisu a v obalech, které jsou šetrnější k životnímu prostředí,” dodává

Řada BEZ KOMPROMISU zahrnuje 74 výrobků napříč kategoriemi. Od mléčných výrobků, přes uzeniny, hotová jídla tak i trvanlivý sortiment. „Na výběru produktů spolupracujeme s výrobci a dodavateli, se kterými jsme už pro sebe navzájem prověřenými partnery, neboť jejich produkty máme na Rohlíku ve stálé nabídce a pro vlastní značku jsme společně vybírali ty nejlepší za každou kategorii“, popisuje Michal Perlík, senior manažer nákupu Rohlík.cz. „Všichni dodavatelé, se kterými na výrobcích vlastní značky spolupracujeme nebo je pro další spolupráci vybíráme, jsou ti nejlepší na českém trhu i v zahraničí. Proto jmenujeme jen pár vybraných: Řeznictví a uzenářství U Dolejších, rodinná farma BioVavřinec a Kosař, drůbežárna Markovice, Merhautovo rodinné pekařství, rodinná pražírna BaladaCoffee.

Jsem rád, že produkty BioVavřinec jsou srdcovou záležitostí velké části zákazníků Rohlíku a to, že vstupujeme do portfolia vlastní značky je pro nás potvrzením důvěry a zájmu o kvalitu, o kterou nám oběma ve vztahu k zákazníkům jde”, chválí si vznik Bez kompromisu Tomáš Kosař, majitel farmy.

Po tři dny od uvedení vlastní řady, tedy od 22. dubna. do 24. dubna., budou mít zákazníci možnost koupit každý den jeden vybraný produkt BEZ KOMPROMISU pouze za korunu. Vždy v předvečer bude zveřejněno na sociálních sítích, o jaký výrobek se jedná. A těm zákazníkům, kteří projeví s vybraným produktem z vlastní řady nespokojenost, vrátíme dvojnásobek ceny.

Více z rubriky Gastro

  • Místo, které si získá vaše srdce…

    Jakmile jednou překročíte práh zámeckého hotelu Château Šanov, už nikdy nebudete chtít odejít. Nadchne vás nejen okouzlující spa a výtečná kuchyně,...

    Aneta Bartoníková2.9.2020
  • „Víkend s vraždou“ na Chateau Herálec

    Pětihvězdičkový butikový hotel Chateau Herálec na Vysočině připravil hned několik speciálních nabídek pro nadcházející období. Se svým speciálním balíčkem chtějí oslovit...

    Marek Zelený1.9.2020
  • Umění servírování v jednom momentu

    Oficiálním drinkem dvaadvacátého Designbloku, největšího tuzemského festivalu designu a módy, bude letos britský gin Tanqueray. Jeho kvality návštěvníci ocení od 7....

    Jan Pešek25.8.2020
  • Večerní brunche se vrací

    Přes léto v hotelu Alcron, přesněji v restauraci La Rotonde, probíhají oblíbené víkendové brunche. Navíc do konce srpna platí akce 4+1,...

    Marek Zelený13.8.2020
  • Burger s velkým severským B

    Teplice jsou čím dál více navštěvovanějším lázeňským městem severních Čech. Aspektů je několik. Zelenající se příroda, díky snížené těžbě, renovující se...

    Marek Zelený11.8.2020
  • S italskými prémiovými giny Malfy léto nikdy nekončí

    Malfy je značka italských super-prémiových ochucených ginů, které jsou ztělesněním té pravé Itálie. Jejich výjimečnost spočívá v důrazu na rodinnou tradici,...

    Jan Pešek8.8.2020
  • Čaník bez čekání

    Snídani si nech pro sebe, oběd si rozděl se svým přítelem, večeři dej nepříteli. Kdo by to dělal? Každá část dne...

    Marek Zelený5.8.2020
  • Letní pohoda na terase restaurace SPICES v hotelu Mandarin Oriental, Prague

    Pokud patříte mezi vyznavače grilování a letní pohodu, měli byste určitě navštívit letní terasu restaurace Spices v hotelu Mandarin Oriental, Prague....

    Jan Pešek4.8.2020
  • Všeumělové na Pavláku

    Nota Bene na Pavláku není jen restaurací, ale místem, kde se lidé baví a vždy se dobře nají. Přirozenost a poctivost...

    Jan Pešek3.8.2020
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.