Sociální sítě
Nahoru

Zaostřeno na jaro

Povzbuďte svoje smysly a vyrazte do přírody s novým funkčním fotoaparátem. Zejména v současné době, kdy jsme nuceni trávit více času doma, naše duše i tělo zoufale volá po pobytu venku na čerstvém vzduchu.

Klíčové vlastnosti Panasonic Lumix DC-G90 jsou například 20,3Mpx Live MOS snímač, pokročilá 5osá stabilizace, autofocus s rychlostí 0,07 s a nebo funkce 4K Foto.

Blíží se květen, měsíc, kdy příroda odvede velký kus práce a každým dnem se halí do nové podoby. Co takhle zaznamenat všechny ty barvy i proměny a pořídit si nesmazatelnou vzpomínku? Polibek pod třešní v roušce? Časosběrné fotografie na nejbližším kopci, louce nebo v parku? Ať už to bude „projekt 1. máj“ nebo jen obyčejná procházka venku, vezměte s sebou fotoaparát a povzbuďte svoji kreativitu a vášeň.

Panasonic Lumix DC-G90 potěší možností záznamu videa 4K UHD s frekvencí 30 sn/s. Praktická je také zdířka na mikrofon a sluchátka.

Panasonic Lumix G90 vám dá to nejlepší, co chcete od fotografování a nahrávání videa v přírodě po nekončící zábavu díky možnostem, které nabízí. Malá lehká a odolná bezzrcadlovka překvapí svým výkonem a univerzálností. Její srdce tvoří MFT Live MOS snímač s vysokým rozlišením 20M, který dokáže fotit o 1sekundu dříve, než stihnete stisknout spoušť. Lumix G90 umí nahrávat videa ve 4K UHD a je vybaven funkcemi i pro náročné videotvůrce. Hořčíková konstrukce těla i objektivu je plně utěsněna a přístroj tak zdatně odolává nešvarům počasí.

Panasonic Lumix DC-G90 nabízí 3″ vyklápěcí dotykový LCD s rozlišením 1,04 Mpx. Vhod přijde i velký OLED hledáček s věrným zobrazením a ostřící lupou. Tělo fotoaparátu lze pořídit za 24 799 Kč.

Aby vaše fotky a videa zůstaly ostré, je na místě pokročilá stabilizace, která hlídá dobře čitelné detaily hned v 5 osách. Pokud rádi ovládáte fotoaparát přes svůj smartphone nebo třeba často ukládáte snímky do cloudu, je na vás pamatováno s WiFi a Bluetooth. Ovládání napomůže výklopný dotykový displej. K fotoaparátu je k dispozici jeden z nejširších výběrů kompatibilních objektivů.

Více z rubriky Tech

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.