Sociální sítě
Nahoru

Za zážitky do města rybníků

Místo jako stvořené pro rodinou dovolenou, romantický víkend i klidnou relaxaci spojenou s procházkami a příjemnou cykloturistikou. Hotel Zlatá hvězda na náměstí Třeboně představuje ideální základnu pro objevování krás a chutí Třeboňska. Ve čtyřhvězdičkové kategorii nabízí komplexní služby: ideální polohu, historickou atmosféru, špičkovou gastronomii, příjemné wellness, půjčovnu kol či bowling.

Třeboň platí za jednu z nejatraktivnějších tuzemských destinací, neboť nabízí unikátní mix zážitků od cyklistiky a procházek v krajině plné rybníků až po historií nabité centrum města. Mezi hlavní atrakce rybníkářského města patří zámek s letní kolekcí divadelních představení či interaktivní muzeum rybníků a rybníkářství. A nechybí samozřejmě ani koupání a slunění na přírodních plážích rybníku Svět. A pozor, v posledních letech díky teplému a suchému počasí neobtěžují hosty komáři.

Hotel Zlatá Hvězda se skládá z několika historických domů na hlavním náměstí Třeboně, přičemž jeden z nich už od 18. století sloužil jako zájezdní hostinec. Rozsáhlá rekonstrukce hotelu proběhla v roce 2004, po ní byl zařazen do čtyřhvězdičkové kategorie. Další rekonstrukce proběhla po loňské sezóně.

Hotel má 50 pokojů, s výhledem na náměstí i do vnitrobloku. V létě funguje před hotelem v podloubí romantická zahrádka, rodiny s dětmi ocení také bufetovou restauraci, v níž nemusejí čekat na objednávku, ale obsluha jim vybrané jídlo rovnou vydá.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.