Sociální sítě
Nahoru

Americká značka Coros nabízí další modely chytrých hodinek pro hobby sportovce i profíky

Jestli se chystáte po karanténě dostat do kondice, skvělým parťákem k zaznamenávání výkonů i měření tepu vám bude sporttester. Hodinky americké značky Coros jsou u nás poměrně nováčkem, který však dokáže měřit síly s konkurenty. Snadno s nimi zjistíte laktátový práh, současně poslouží jako váš osobní trenér, jelikož jsou schopné na základě výpočtů srdeční frekvence rozplánovat trénink i předpovědět jeho ideální délku a cílovou tepovou frekvenci v každé jeho fázi. Který z modelů je pro vás ten nejvhodnější?

Základ pro fitnessáky a hobíky

Lehké GPS multi-sportovní hodinky Coros Pace jsou určené především rekreačním sportovcům, ale rozhodně neurazí ani profíky. Poskytují pokročilé statistiky běžeckých, plaveckých i cyklistických aktivit. Disponují extrémní výdrží baterie za jakýchkoliv podmínek a poskytují přehledné informace o výkonu, kdykoliv je to potřeba. Voděodolné jsou až do 50 metrů. Měření srdečního tepu pomocí zápěstního monitoru, počítání kroků, přijímání a ovládání oznámení z telefonu, vestavěný výškoměr nebo synchronizace s aplikacemi jako je například STRAVA je naprostou samozřejmostí.

Coros PACE: 5 499 Kč

Pro profi multisportovce

Multisportovní hodinky Apex značky Coros jsou určené především těm, jejichž sportování je už na vyšší úrovni. Tento model testovali vrcholoví běžci a vysokohorští průzkumníci na cestách i trecích v horách, představuje tak nejuniverzálnější variantu ve své třídě. Dostupná je i verze Pro, která disponuje ještě delší výdrží baterie, větší odolností, jednodušším ovládáním dotykového panelu, novými funkcemi výškoměru a větší efektivitou pro venkovní aktivity. Jsou vybavené titanovým rámem, dotykový panel je chráněn safírovým sklem. Samozřejmostí je měření srdečního tepu a kroků, voděodolnost do 100 metrů či oximeter pro lepší měření vašeho kyslíku v krvi.

Coros Apex – 8190 Kč, Apex Pro – 13 490 Kč

Pro extrémní nadšence

Pro sportovce špičkové úrovně, kteří všelijakými sportovními aktivitami doslova žijí, jsou tu Coros Vertix. Umožňují jim zaútočit i na ty nejvyšší vrcholy světa, aniž by při tom museli obětovat svůj originální styl. Disponují titanovým rámem a safírovým displejem s diamantovým povlakem, který zaručuje precizní zobrazení všech hodnot bez škrábanců i při těch nejnáročnějších sportovních aktivitách. Kromě standardních funkcí jako je měření srdečního tepu, kroků nebo kyslíku v krvi je model Vertix vybaven extrémní výdrží baterie s GPS a voděodolností až do 150 metrů. Další vychytávkou je pak digitální knoflík pro ovládání jedním prstem, které zvládnete i v silných horolezeckých rukavicích nebo pod vodou. Hodinky navíc slibují bezchybný výkon v oblastech extrémního chladu.

Coros VERTIX: 16 199 Kč

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.