Sociální sítě
Nahoru

Módní návrhář Yohji Yamamoto spojil své vize se značkou Hublot

Letos v květnu 2020 proběhne slavnostní otevření nové vlajkové lodi hodinářské značky Hublot v ulici Chuo-dori v tokijské Ginze. K oslavě tohoto důležitého milníku se proto luxusní švýcarská hodinářská značka spojila s renomovaným návrhářem Yohji Yamamoto, aby společně uvedli limitovanou edici hodinek Big Bang GMT All Black Yohji Yamamoto.

Světově proslulý módní návrhář Yohji Yamamoto, známý pro jeho avantgardní návrhy s japonskou estetikou a pro jeho zálibu v práci s tóny černé barvy, který rozbíjí předsudky tradičního krejčovství, se spojil se švýcarskou hodinářskou značkou Hublot při tvorbě exkluzivního nadčasového modelu hodinek.

Zrozeny z duality, tyto hodinky zobrazují dvě různá časová pásma díky speciální funkci GMT. Srdcem hodinek je patenty ověnčený strojek Hublot HUB1251 Unico s modulem, který umožňuje okamžitou aktualizaci druhého časového pásma pouhým stiskem tlačítka, a tím snadné čtení místního času pomocí hlavní hodinové ručičky. Čas doma se zobrazuje pomocí druhé hodinové ručky ve tvaru šipky, která má integrovaný indikátor DAY/NIGHT, jenž se nastavuje pomocí korunky, a není tak třeba přepočítávat, zda je zrovna den nebo noc. V souladu s konceptem All Black, tón v tónu, je možné objevit podpis návrháře na pozici šesti hodin.

Hublot s kolekcí All Black představil v roce 2006 zcela nový a průkopnický koncept „Neviditelná viditelnost“. Celočerný design této nové limitované edice vyjadřuje filozofii blízkou samotnému charakteru značky Hublot. Model je skutečně zcela černý; má černé keramické pouzdro, černé ručičky, černý ciferník a černý kaučukový pásek. Dokonce i safírové sklíčko je vyrobeno ze safíru v kouřovém odstínu. V limitovaném počtu 50 kusů je model Big Bang GMT All Black Yohji Yamamoto k dispozici exkluzivně v nově otevřené vlajkové lodi Hublot Boutique Ginza.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.