Sociální sítě
Nahoru

Bronzové překvapení od českého Primu

Novoměstská Elton hodinářská připravila pro milovníky zajímavých hodinek speciální edici svých Prim Tycho Brahe Bronz. Hodinky z oblíbené kolekce jsou výjimečné nejen použitým materiálem, ale také novým designem číselníku a speciálním řemínkem od Brašnářství Tlustý. Edice bude vyrobena v počtu 10 kusů.

Nově upravený design s kontrastně zvýrazněnými registry zlepšuje přehlednost číselníku a čitelnost speciálních funkcí. Korunka i tlačítka s černěnou úpravou DLC korespondují se základní barvou číselníku. Stejnou povrchovou úpravu má také zadní víko s popisem a průhledem na customizovaný mechanický švýcarský strojek s automatickým nátahem.

Působivé hodinky Tycho Brahe byly inspirovány osobností významného astronoma a astrologa, neodmyslitelně spjatého s dvorem císaře Rudolfa II. Inspirace hvězdnou oblohou je patrná zejména na designu číselníku a také přidaných funkcích. Jednotlivé registry zobrazují nejen čas v režimu 12 a 24 hodin, sekundy, stopky, datum a den v týdnu, ale také měsíční fázi.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.