Sociální sítě
Nahoru

Colnago má hravého ducha

Colnago, kultovní italská značka silničních kol, vyslyšela prosby cyklistů, kterým jde o dodržování barevných kombinací s trikoty svých týmů či firem. Projekt My Sixty4 umožňuje totiž barevnou personalizaci legendární ručně stavěné „silničky“ C64. Za příplatek zhruba 25 000 Kč je možné nechat vyniknout konkrétní detaily nebo doplnit trikolóru české vlajky na rám.

Lak je samozřejmě také ruční prací a z už tak špičkového závodního speciálu (339 000 Kč) udělá unikátní na první pohled snadno rozpoznatelný solitér. Na pravidelných vyjížďkách zákazníků značek Colnago a Assos s ikonou české cyklistiky Petrem Benčíkem, se tak lze blýsknout opravdovou lahůdkou. V nabídce jsou pestrobarevné i monochromatické sety – záleží na kreativitě každého.

Více z rubriky Sport

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.