Sociální sítě
Nahoru

Pohodlná elegance do práce i pro volný čas

Montblanc se vrací ke své nadčasové kožené kolekci a přichází s novým typem kůže. Kolekce vyniká nejen jemností na dotek, ale také kompaktním designem v různých velikostech určených jak pro muže, tak pro ženy.

Pracovní život nemusí být vždy synonymem konzervativní formálnosti a monotónní funkčnosti. Se svojí novou kolekcí kožených doplňků Meisterstück Soft Grain Leather značka Montblanc, jejíž butik lze najít v pražské Pařížské ulici, přepisuje pravidla pro business zavazadla a doplňky. Ty jsou určeny pro smělé podnikatele, úspěšné lídry i nebojácné městské badatele, kteří hledají kožené společníky odrážející jejich přístup k práci i životu: uvolněný, cílevědomý, plný pohodlí a hlavně stylový za každých okolností.

Kolekce je se svým signaturním designem výrazem ležérní elegance a nadčasového moderního stylu. Celkem 37 různých kožených doplňků v kolekci je k dispozici v přepracovaných tvarech a velikostech, zahrnující mimo jiné elegantní složku na dokumenty a elektronická zařízení či tenký batoh pro městské toulky se sofistikovaným vzhledem. Od byznys tašek, přes malé doplňky pro každodenní nošení, až po cestovní kusy; kolekce Meisterstück Soft Grain Leather nabízí nový, na dotek jemnější typ kůže s matným povrchem, který podtrhuje její eleganci. Kompaktnější tvary doplňků umožňují snadnější manipulaci bez ohrožení funkčnosti, zatímco originální detaily jako je prošívání a hladce střižené okraje kůže dodávají kolekci nádech moderního klasicismu. Díky všestrannosti designu, tvarů a velikostí jsou doplňky perfektními společníky pro muže i ženy.

Kolekce odráží proměnlivost dnešního pracovního životního stylu, kde hranice mezi prací a volným časem často nejsou jasně definovány. Lidé si nastavují svoje tempo, pracují dle vlastních představ a chtějí, aby jejich kožené doplňky reflektovaly jejich způsob života,“ vysvětluje Nicolas Baretzki, CEO Montblanc a dodává: „Vytvořili jsme kolekci, která tuto flexibilitu umožňuje: moderní a funkční, s elegantním uvolněným stylem, jednoduchou, ale zároveň svým vzhledem charakteristickou a s jemnými detaily, které nechávají každý kus vyniknout.“

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.