Sociální sítě
Nahoru

Druhý domov u Středozemního moře

Inovativní architektura, luxusní plné vybavení, nejlepší poloha, bezpečnost investice a pravděpodobnost návratnosti díky opětovnému pronájmu. Koncepce nemovitostí „Premium Living“ spojuje v jediné vizi špičkové architektonické ztvárnění, nejvyšší standardy pohodlí a služeb i moře lásky k detailům.

Jako majitel apartmá Falkensteiner získáváte výhody infrastruktury prémiového rezortu a služeb luxusního hotelu, dovolenou snů ve vlastních 4 stěnách. Vysoce kvalitně vybavená apartmá jsou propojena s místními hotely Falkensteiner tak, aby vlastníci mohli čerpat z příjemných hotelových výhod, jako jsou lázně, fitness, restaurace apod. Luxus a životní styl ve středomořské atmosféře přímo u moře, uprostřed okouzlující přírody.

Probuďte se ve svém vlastním exkluzivním bytě v Punta Skala, jednom z nejkrásnějších míst v Chorvatsku. Jedinečný prázdninový komplex se nachází na poloostrově o rozloze 29,4 ha v Zadaru v Chorvatsku – s 5hvězdičkovým luxusním hotelem s lázněmi, 4hvězdičkovým rodinným hotelem, dlouhou pláží, exkluzivními restauracemi a bary a mnoha sportovními a volnočasovými aktivitami. PREMIUM LIVING by Falkensteiner je koncept nemovitostí s inovativní architekturou v top lokalitách, luxusním kompletním vybavením, bezpečností investic a možností výnosu díky opětovnému pronájmu. Majitelé bytu od společnosti Falkensteiner si užívají služby luxusního hotelu a infrastruktury prvotřídního letoviska.

PREMIUM LIVING SERVICES

Zažijte velkorysý komfort bydlení: Vlastní apartmá v rezidencích Falkensteiner v Senia nebo Jesolo není pouhou investicí do lukrativní obytné nemovitosti. Kromě vysoké jistoty investice získáváte výhody mimořádné exkluzivity a mnoha jedinečných služeb. Jako majitelé jednoho z apartmá Falkensteiner Premium Living si užíváte řadu služeb a zpříjemnění života, které nabízí skutečný prvotřídní hotel. Bydlete tam, kam ostatní jezdí na dovolenou – váš domov na dovolené.

Více z rubriky Moře

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.