Sociální sítě
Nahoru

Dostupný worldtimer značky Delma

Švýcarská Delma, specializující se na potápěčské hodinky již více než 50 let, rozšířila své portfolio hodinek o nový model Cayman Worldtimer inspirovaný designem sedmdesátých let. Tento model je oslavou rozmanitosti a krásy vodního světa pokrývajícího 70 % zemského povrchu – je věnovaný všem, kteří se objevování jeho krás věnují, ať už v tyrkysových vodách Karibského moře nebo v nádherných švýcarských jezerech.

Na oboustranně otáčivé lunetě z eloxovaného hliníku lze objevit odkaz na 24 světových hlavních měst, kdy každé jedno reprezentuje každou z hlavních časových zón.. Luminiscenční ručky a indexy doprovázejí výraznou ručičku se šipkou označující čas ve druhé časové zóně nastavené dle volby uživatele. Ocelové pouzdro hodinek disponuje průměrem 42 mm a je doplněné buď koženým řemínkem v černé, nebo modré barvě s kontrastním bílým prošitím, případně pleteným „mesh“ ocelovým tahem.

Delma nabízí tyto hodinky buď se strojkem ETA 2893 s automatickým nátahem, nebo s quartzovým strojkem Ronda. V každém případě s dostatečnou vodotěsností, a to do 500 m v případě mechanického strojku či do 200 m v případě quartzu Doporučená prodejní cena je pak velmi dostupná, a to 60 000 Kč, přičemž levnější quartz vyjde pouze na 22 000 Kč.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.