Sociální sítě
Nahoru

TAG Heuer podporuje boj proti pandemii koronaviru

Kultovní švýcarská hodinářská značka TAG Heuer odhalila unikátní kus svého novodobého kultu Carrera Chronograph Calibre Heuer 02 Tourbillon s cílem pomoci dobré věci. Jediný exemplář je totiž určen k prodeji v rámci dobročinné dražby “ODD BALLS Charity Auction”, za kterou se postavil osobně Wei Koh, zakladatel prestižního hodinářského magazínu Revolution. Cílem online aukce je podpořit Světová zdravotnická organizace, respektive její program WHO COVID-19 Solidarity Response Fund.

Hodinky disponují keramickým pouzdrem, které díky povrchovému pískování získalo matný povrch. Může tak vyniknout velmi snadno klec létajícího 4Hz tourbillonu, která zajišťuje chronometrickou přesnost těchto hodinek, jež na vždy ponesou jméno jejich majitele na dýnku. Netradičním motivem je obrácené logo avantgardního výrobce na můstku pérovníku na pozici 12, které využívala manufaktura v době karantény ve svých kampaních na sociálních sítích spolu s hashtagem #StayHome.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.