Sociální sítě
Nahoru

Nový klub Premium Rohlik.cz přináší ojedinělý zákaznický servis

PREMIUM je klub pro chytré lidi a milovníky skvělých chutí, kteří ví, že důležitější než sbírat body na pánve, je užívat si kvalitní jídlo a život. Je tu pro všechny, kteří umí se svým časem i penězi smysluplně nakládat. Jednoduše je to zhmotnění naší esence pomáhat lidem jíst a žít lépe,” představuje nový klub Tomáš Čupr, zakladatel Rohlik.cz.

Věrné zákazníky si Rohlík hýčká od samého začátku. Teď ale své služby zdokonaluje na maximum. Členové klubu PREMIUM na svůj nákup nemusí čekat ani o minutu déle, ať už je poptávka jakkoliv vysoká. O Vánocích jim pak Rohlík garantuje volná doručovací okna. Když si zákazník objedná do 17 hodin, nákup dostane zdarma ještě v ten samý den. A v případě TurboRohlíku třeba i do 90 minut. U něj navíc není nijak omezená výše objednávky – Rohlík všechny doveze zdarma, ať jich je, kolik chce.

A když člen PREMIUM potřebuje pouze dokonale křupavé pečivo na sobotní brunch, není problém. Dvakrát do měsíce nemusí řešit minimální výši nákupu. Každý rok díky tomu na dopravě ušetří 4 200 Kč. To vše s nejlepším servisem od speciálně školených PREMIUM kurýrů a s přednostními službami zákaznické podpory. Protože nejvyšší standard je pro Rohlík samozřejmostí. Pokud má zákazník i přesto nějakou výhradu, získá od Rohlíku dvojnásobnou kompenzaci.

Členové klubu mají také exkluzivní 15% slevu na vlastní řadu produktů Rohlik.cz BEZ KOMPROMISU. Ročně tak ušetří 4 100 Kč. Vybírat mohou z více než 100 druhů v nejrůznějších kategoriích – od mléčných výrobků přes uzeniny a hotová jídla až po trvanlivé potraviny. Do konce roku těchto jedinečných produktů bude až 245 a za jejich kvalitu dává Rohlík hlavu na špalek.

PREMIUM zákazníci navíc získávají exkluzivní přístup k 30 nejvyhlášenějším pochoutkám, jako jsou zákusky od Skály, křupavý chléb z Esky, sushi z Yam Yam, vyzrálé steaky z Naše maso, famózní rudé krevety přímo z Itálie, pravá buvolí mozzarella, italské prosciutto nebo prémiové víno Champagne Mandois. Několikrát do roka pro ně Rohlík pořádá jedinečné degustace, kde mohou objevovat kouzlo malovýroby i bohatost chutí u výrobců a farmářů, kteří s Rohlíkem spolupracují.

Díky všem PREMIUM benefitům ušetří 4členná rodina během nakupování na Rohlíku ročně kolem 8 300 korun a 67,5 hodiny času. Přitom investice do klubového členství je pouze 1 999 Kč za rok nebo 199 Kč měsíčně. Díky možnosti měsíční platby si teď navíc členství může bez obav vyzkoušet opravdu každý. A pokud nebude spokojen, má 30denní garanci vrácení prvního poplatku. Tak vypadá zákaznický servis nové generace.

Více z rubriky Gastro

  • Řemeslná Bean to bar čokoláda od Herůfků z Moravy

    Na vysoké škole ekonomické viděla Jitka svou budoucnost v bance nebo účetní firmě. Všechno ale změnila svatební cesta na Havaj. Dnes...

    Marek Zelený24.1.2023
  • Jaro volá po návštěvě hlavního města

    Na jarní Praze je něco čarovného. Nejen, že se venku konečně otepluje, od dubna otevírají brány všechny památky, kvůli kterým stojí...

    Jan Pešek23.1.2023
  • Babičky specialita

    Vyhlášená restaurace na okraji Prahy Babiččina zahrada je ikonickým místem, kam se sjíždějí lidé z širokého okolí, aby si užili prvotřídní...

    Marek Zelený23.1.2023
  • Islandský rybí večer

    Večer ve znamení islandských chutí se uskuteční 31.1.2023 od 18:00 v restauraci PRU58. Hosté se mohou těšit na degustaci a informace...

    Marek Zelený19.1.2023
  • Limitovaná edice Absolut Spirit of Togetherness

    Absolut představuje novinku ze své každoroční limitované edice lahví. Sběratelský kousek Absolut Spirit of Togetherness se svým proplétaným vzhledem je oslavou...

    Jan Pešek17.1.2023
  • Nové tasting menu v restauraci La Veranda

    Restaurace La Veranda již dvacet let vítá hosty z celého světa. Česká klientela se opakovaně vrací a přiváží s sebou své...

    Marek Zelený17.1.2023
  • Valentýn v kubánském stylu

    La Bodeguita del Medio je restaurace, bar a klub, kde to žije. Kubánský styl je zřejmý na první pohled i ochutnání....

    Jan Pešek13.1.2023
  • Hody v Babiččině zahradě

    V restauraci Babiččina zahrada se něco začátkem února chystá. Kdo tuší zabijačku, tak má pravdu. Hody vypuknou 3.2.2023 a skončí 5.2.2023...

    Marek Zelený11.1.2023
  • Nová restaurace Talíř na Václavském náměstí

    Česká hotelová síť PYTLOUN HOTELS, která poskytuje služby již od roku 2003 a v současné době provozuje čtrnáct designových, tradičních i...

    Jan Pešek10.1.2023
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.