Sociální sítě
Nahoru

Nová sportovní značka Kinoko na Letné

Fanoušci kvalitního a pohodlného sportovního oblečení jásají. Podprsenky, legíny či jógamatky od nové české značky Kinoko je možné od letošního května zažít i na vlastní kůži. Kromě e-shopu byl na pražské Letné otevřen i kamenný obchod, kde si všechny kolekce a střihy můžete pohodlně vyzkoušet. Za konceptem stojí Antonín Kokeš, majitel výrobce dárkových předmětů a her Albi a úspěšné sítě pražských pekáren Antonínovo pekařství.

Prostorný Flagship Store se nachází pár kroků od holešovického Strossmayerova náměstí. Dům postavili slavný architekt Jan Zeyer společně s výtvarníkem Mikolášem Alšem na konci 19. století. Obchod zdobí restaurované stropní malby, které propojují původní charakter interiéru s moderními prvky.

Hlavními hrdinkami mezi produkty jsou legíny, které jsou k mání ve třech a čtyřech různých střizích. Celý sortiment pak doplňují také sportovní podprsenky, šortky, trika a tílka či jógamatky.

Kromě nákupů je možné zde navštívit lekce jógy a tématické přednášky. V kabinkách se zrcadlovými stěnami si zákaznice mohou samy navolit typ osvětlení, zacvičit si na žebřinách nebo se protáhnout na podlaze se speciálním gumovým povrchem a vyzkoušet si Kinoko oblečení v praxi,” vysvětluje Alžběta Václavů, ředitelka značky Kinoko.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.