Sociální sítě
Nahoru

Soutěž o balení nealko pivních mixů Cool

Letní dny si zaslouží Cool osvěžení. Vyzkoušejte nový nealko pivní mix s příchutí oblíbeného lesního ovoce Malina a borůvka, který je bez konzervantů i umělých barviv a nejlépe chutná správně vychlazený. Stejně jako ostatní varianty je k dostání nejen v kamenných obchodech, ale také na rohlik.cz, kosik.cz a itesco.cz. Ideální k vodě, pro posezení s přáteli či letní grilování. Tak neváhejte a osvěžte si den poctivým a pivním ovocným nealko mixem Cool.

Odpovězte na soutěžní otázku a vyhrajte balení 24 ks 0,5l plechovek novinky Cool Malina a borůvka. Odměna čeká na tři výherce, které vylosujeme ze správných odpovědí.

Soutěžní otázka: Kolik ovocných variant vám k osvěžení nabízí Cool nealko?

a) 5

b) 6

c) 9

Odpověď hledejte na webu Staropramencool.cz či Facebooku. Své odpovědi zasílejte na soutez.iLuxus@rf-hobby.cz, a to do 31. července 2020. Vítězem bude 5., 50. a 100. správná odpověď.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.