Sociální sítě
Nahoru

Přijeďte, vybalte si, buďte jako doma: Falkensteiner Residences Jesolo – druhý domov ve Středomoří

Falkensteiner Residences Jesolo jsou třetím projektem prázdninových nemovitostí skupiny Falkensteiner s obsáhlými hotelovými službami a slibují luxus a životní styl ve středomořské atmosféře.

Majitelé apartmá v rezidenci Falkensteiner Residences Jesolo mají k dispozici plnou nabídku služeb PREMIUM LIVING by Falkensteiner, a tím i přístup k celé řadě exkluzivních hotelových služeb v sousedním 5hvězdičkovém hotelu Falkensteiner Hotel & Spa Jesolo.  Nenechávají žádná přání nevyslyšená. Od prvotřídní restaurace, přes využití prostoru wellness & spa až po úklidovou službu.

Rezidence Jesolo má jedinečnou polohu nedaleko centra stejnojmenného města. Svým špičkovým umístěním hned u moře s neuvěřitelným výhledem jsou rezidence Jesolo stejně nezaměnitelné jako jejich nekompromisní kvalita vybavení a design.

Inovativní architektura, luxusní plné vybavení, nejlepší poloha, bezpečnost investice a pravděpodobnost návratnosti díky opětovnému pronájmu.

Koncepce nemovitostí „Premium Living“ spojuje v jediné vizi špičkové architektonické ztvárnění, nejvyšší standardy pohodlí a služeb i moře lásky k detailům. Jako majitel apartmá Falkensteiner získáváte výhody infrastruktury prémiového rezortu a služeb luxusního hotelu, dovolenou snů ve vlastních čtyřech stěnách.

Pětihvězdičkový hotel Falkensteiner Hotel & Spa Jesolo je okouzlující poctou úžasné minulosti italských lázeňských letovisek a přenáší na Jadran kouzlo a atmosféru Miami.

Více z rubriky Moře

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.