Sociální sítě
Nahoru

Lexus otevřel zážitkový showroom v japonském duchu Omotenashi

Prémiová značka Lexus otevřela nový showroom v Průhonicích u Prahy. Druhý showroom v hlavním městě provozuje Toyota Tsusho Praha. Centrum na ploše 1321 m2 je celé vybudované v duchu japonské filozofie Omotenashi a patří k nejmodernějším v Evropě.

Stejně jako všechna nová centra je i showroom Lexus v Průhonicích vybaven zcela podle Omotenashi, která odkazuje na tradiční japonskou pohostinnost a obětavost. Nabídkou služeb a celkovým pojetím prostředí se snaží nejen každému zákazníkovi vyhovět a poskytnout mu maximální pohodlí, ale i předvídat jeho přání a vyjít jim vstříc.

Ve čtvrtém showroomu Lexus v České republice je k vyzkoušení kompletní nabídka všech modelů značky. Zákazníci si prohlédnou nejen modernizované SUV Lexus RX a jeho sedmimístnou variantu RX L, městský crossover UX nebo oblíbený sedan ES, ale i vlajkové lodi značky, kupé LC a sedan LS. Již brzy se zde objeví i letošní novinka model LC Convertible, první kabriolet značky s plátěnou střechou.

Každá návštěva by měla být sama o sobě zážitkem. V designové zákaznické zóně si zájemce o vůz může během rozhovoru s prodejcem vypít vynikající kávu Nespresso nebo si vybrat z kvalitního občerstvení z vlastní pekárny na pečivo. K dispozici je samozřejmě i Wi-Fi připojení a maminky ocení přebalovací pult pro děti. Zajímavostí je i ohřívačka ručníků v hygienickém zázemí.

Nadstandardní zázemí a služby jsou připraveny nejen v prodejní zóně showroomu, ale i v servisní části. Centrum je vybaveno nejmodernějším servisním zázemím, má špičkovou ekologickou lakovnu, klempírnu, 3D geometrii kol a šetrnou mycí linku. Součástí služeb je i příprava auta na STK. Během servisu je zákazníkovi k dispozici flotila náhradních vozů.

Nový showroom vychází z našeho konceptu postaveném na tom, aby se u nás zákazník nejen cítil dobře, ale aby také odjížděl s pocitem, že byla splněna všechna jeho přání, včetně těch nevyřčených. Letošní prodeje Lexus dokazují, že značku navzdory koronavirové krizi objevuje stále více lidí, kteří preferují pověstnou kvalitu a spolehlivost, vynikající zpracování, špičkové technologie i brilantní jízdní výkony,“ říká jednatel Lexus Tsusho Průhonice Pavel Vávra.

Lexus letos v 1. pololetí registroval v České republice 204 osobních vozů. Z toho více než 90 procent tvořil hybridní pohon. V červnu Lexus v ČR uzavřel smlouvy 30 vozů, což je v rámci měsíce června dokonce historicky rekordní výsledek.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.