Teplice jsou čím dál více navštěvovanějším lázeňským městem severních Čech. Aspektů je několik. Zelenající se příroda, díky snížené těžbě, renovující se centrum, a hlavně neotřelá atmosféra, která stojí minimálně za jednodenní výlet. Už dávno to nejsou chmurné Teplice, které stojí u E55. Stále jsou na stejném místě, ale co se týká atmosféry, rozkvetly. Nádherné zrekonstruované vily, množství parků a promenád.
Celému severočeskému kraji vévodí teplická restaurace J&J, která patří do sítě Lagarto, jenž má své jméno silně vryto do srdcí celého kraje. Chomutov, Most a Teplice, tady všude dělají radost svým hostům. Jediná ze sítě ryze restaurační je právě J&J. Již přes rok těší své hosty nejen výborným jídlem, servisem, ale především nejhezčím výhledem na celé Teplice.
„Nyní lze s jistotou říci, že naším absolutním bestsellerem je hovězí burger, tedy bulka, mleté hovězí maso, cheddar, nakládaná cibule, grilovaný salát, slanina, uzená majonéza, pečené kořeněné bramborové čtvrtky, v závěsu za ním je kuřecí supreme, tedy grilovaná kuřecí prsa, hrášek, máta, karotka a jus. Hned vzápětí, a to překvapivě po krátké době, jelikož je to naše novinka, je to filet mignon, tedy steak z hovězí svíčkové, uzené grenaille, slanina, fondán ze šalotky, podmáslí a jus. Zdálo by se, že jsme zaměření jen na maso, ale opak je pravdou,“ usmívá se hrdě Jan Hawelka majitel sítě Lagarto.
Velký dík patří šéfkuchaři Romanovi Čaníkovi, který celé J&J pozvedl. Své zkušenosti vytříbil pod taktovkou Přemka Forejta v Entrée. Rovnou odtamtud přišel do J&J a tento celorepublikový přesun přinesl zasloužené ovace. Roman dokázal vytvořit kult hned ve třech kategoriích celého severu. Nejlepší hovězí burger na severu jednoznačně.
Prodeje jsou tomu důkazem, a hlavně spokojenost vracejících se hostů. V patách ho stíhá již zmínění kuřecí supreme. Samotný plating je dokonalý, a to se nejedná o čistý fine dining.